اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فرمانده انتظامی جاسک:

کشف 490 کیلوگرم مواد مخدر در جاسک

کشف 490 کیلوگرم مواد مخدر در جاسک
فرمانده انتظامی جاسک گفت: ماموران انتظامی شهرستان جاسک 490کیلوگرم مواد مخدر، در جریان یک عملیات درگیری با اشرار مسلح کشف کردند .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهرام خدایی فرمانده انتظامی جاسک گفت، در گفتگو با مکران نیوز اظهار کرد: در اجرای طرح مبارزه با عاملان تهیه و توزیع مواد افیونی و سوداگران مرگ، ماموران انتظامی شهرستان جاسک در جریان عملیات و درگیری با اشرار490کیلوگرم مواد مخدر مخدر در منطقه کوهستانی شرق این شهرستان کشف کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مکران نیوز,

 

,

وی در توضیح این عملیات تصریح کرد: توسط اکیپی متشکل از مامورین انتظامی شهرستان جاسک که بنا بر گزارشات واصله مبنی بر قصد اشرار برای تردد خودروهای حامل مواد مخدر در پشت روستای جلدره از بخش لیردف شهرستان جاسک ، مراتب در دستور کار عوامل فوق قرار گرفت و پس از گشت زنی و ردزنی  در حوالی روستای جلدره ،با اشرار برخورد نموده و با استفاده از توان و تکنیک های فنی پلیسی ، اشرار را زمین گیر کرده و یک دستگاه خودرو تویوتا به همراه 345ذکیلوگرم تریاک و 145 کیلو حشیش و یک قبضه کلت کمری کشف و ضبط گردید و اشرار به دلیل وسعت منطقه و تاریکی هوا به سمت کوه ها گریختند.

,

 

,

فرمانده انتظامی جاسک با بیان اینکه ماموران انتظامی شهرستان برای نابودی و متلاشی کردن تمامی باندهای مافیایی و جلوگیری از ورود مواد مخدر به داخل کشورتا پای جان آمادگی دارند ، یاد آور شد:با استمرار و تشدیدطرح‌های برخورد با سوداگران مرگ و با اشرافیت اطلاعاتی و اقتدار در انجام مأموریت‌ها در جای جای نقاط شهرستان، انتظامی جاسک همواره آماده مقابله با قاچاقچیان و برهم‌زنندگان نظم و امنیت در جامعه است.

,

 

,

بر همین اساس فرماندار جاسک پیش از این گفته بود: بدلیل نا امن شدن راه های زمینی، قاچاقچیان مواد مخدر به حمل و نقل دریایی روی آورده اند.

,

 

,

علی سالاری، جاسک را دروازه ورودی به استان هرمزگان ازجنوب شرق کشور(استان سیستان و بلوچستان ) معرفی واضافه کرد: حال که شاهد روی آوردن قاچاقچیان مواد مخدر به راه های آبی (از طریق دریای عمان) هستیم باید تجهیزات مانند نوع شناور، تجهیزات ارتباطی ماهواره ای واسلحه ما باید تقویت شود.

,

 

,

شهرستان جاسک در 300 کیلومتری شرق بندرعباس مرکز استان هرمزگان و هم مرز با سیستان و بلوچستان است.

,

 

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه