logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  2. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  3. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  4. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  5. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  6. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  7. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  8. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  9. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  10. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  11. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  12. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  13. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  14. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  15. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  16. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  17. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  18. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  19. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  20. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است

بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان:

برجام هیچ سودی در معیشت مردم نداشته است

برجام هیچ سودی در معیشت مردم نداشته است
در آستانه سفر رئیس جمهور به استان کرمان،دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان بیانیه ای صادر کردند
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  “دانشجوآزاد” در آستانه سفر رئیس جمهور به استان کرمان،دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان بیانیه دانشجویی صادر کردند

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دانشجوآزاد,

سلام به ریاست محترم جمهوری اسلامی

,

آقای رییس جمهور اکنون ک تقریبا۳سال از دوران دولت شما میگذرد،هیچ مشکل اقتصادی درکشور حل نشده است.وقول ۱۰۰روزه شما که گفتید تمامی مشکلات اقتصادی را حل میکنید به هیچ نتیجه ای نرسید و پس از آن به بهانه هایی که تنها راه حل مشکل اقتصادی را مسئله هسته ای دانستید به توافق روی آوردید. و پس از رفت و آمدهای زیاد به توافقی رسیدید که نه تنها هیچ سودی برای ما نداشت بلکه ضررهای فراوانی مانند خطر نفوذ دارد.و هرروز کشورهای مستکبر غربی به خصوص دولت  خون خوار و مستکبر ،ایالات متحده آمریکا هرروز به بهانه های بی خود کشور عزیزمان را تهدید به جنگ میکرد.و معلوم شد که نه تنها برجام و دیپلماسی دولت شما عزت رابه پاسپورت ایرانی برنگرداند بلکه عزت را از پاسپورت ایرانی گرفتید.

,

وجای سوال است که چرا هیچ موقع از دستاوردهای برجام صحبت نکردید و فقط با جملات پوپولیستی برجام را زیبا نمایان کردید. البته دانشجو بصیر است وحواسش هست.
طنز خنده دار این است که شما منتقدان داخلی را که دلسوز نظام هستند را به بی شناسنامگی یا بی سوادی متهم می کنید و با دشمن خونین نظام را مودبانه صحبت میکنید.
آقای رییس جمهور امیدوارم فراموش نکرده باشید ک گفتید پس از اجرایی شدن برجام تمامی تحریم ها برداشته می شود اما این اتفاق رخ نداده است و رییس بانک مرکزی هم این مشکل را تایید کرد .

,
,
,

حال چگونه مردم با این جملات ضد ونقیض شما و همکارانتان را باور کنند؟
دکتر روحانی به این موضوع توجه کنید که شهر واستان کرمان متعلق به طیف خاصی و خاندان هاشمی نیست که دفن ونابودی چند صد تن سیب زمینی برایش درد نباشد.
شهرکرمان مردمانی مظلوم و ولایتمدار دارد که در دوره ی ریاست جمهوری شما هیچ توجهی نسبت به معیشت وفرهنگ این مردم نشده است و انگار که استاندار هم تمام توان خودرا بر روی ساخت چند پل گذاشته است وهیچ حرکتی برای رفع مشکلات اقتصادی نکرده است .
آقای روحانی می شود دیگر از کلمه برجام استفاده نکنید مردم خسته شده اند از،شعارهایی ک فقط تکه کاغذی بیش نیست . چون نتیجه این شعارهای توخالی و پوچ، استقبال مردم مازندران که با سانسور شدید اطرافیان شما رخ داده است تبدیل می شود.
تنها سوالی که برای مردم شهید پرور، ولایی استان پیش آمده این است که آقای رییس جمهور دوباره می خواهد از،برجامی که هیچ   سودی در معیشت مردم نداشته است صحبت کند . یا برای افتتاح پروژه تونل آبی که شش ماه پیش فعالیت برای ساختش رخ داده است می آید .
خنده دار است رییس جمهور میخواهد طرحی را افتتاح کند که که افتتاحش شش ماه پیش رخ داده است .
و در پایان این توصیه ای دارم که دولت شما دم از آزادی می زند چرا هیچگونه فرصتی برای شنیدن صحبت های دانشجویی در نظر نگرفتید؟؟

,
,
,
,
,
,
,

وسلام

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه