اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

آخرین خبرها از بیمه زنان خانه دار

آخرین خبرها از بیمه زنان خانه دار
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: بیمه پایه اجتماعی برای زنان خانه دار در کمیسیون اجتماعی دولت در حال نهایی شدن است و به زودی برای تصویب به صحن دولت می رود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایرنا، معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده خاطرنشان کرد: درحال حاضر زنان خانه دار از طریق بیمه خویش فرما با پرداخت مبالغی خود را بیمه می کنند که با گذشت 15 تا 20 سال، امکان دریافت مستمری را دارند اما دولت در پی آن است تا بخشی از حق بیمه آنان را متقبل شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


دکتر مولاوردی اظهار کرد: آمار دقیقی در کشور از زنانی که مشمول هیچ بیمه ای نیستند وجود ندارد و از سوی دیگر نیز بخشی از زنان خانه دار زیر چتر بیمه های مختلف هستند و دولت می کوشد که شرایط فعلی را با بهترین مزایا برای زنان خانه دار سامان بخشد. زنان سرپرست خانوار در زمره چتر بیمه ای بهزیستی هستند و بخشی نیز به دلیل نبود کارفرما مشمول پوشش بیمه اجباری نیستند و همه این موارد در قالب برنامه های دولت و لایحه اشاره شده به خوبی دیده شده است.

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده روز شنبه به منظور شرکت در هشتمین نشست و کارگاه های آموزشی سمن های زنان و خانواده کشور به اراک سفر کرده است.

بازدید از مرکز ناباروری رویان اراک، شرکت کارآفرینی زنان شایان برق و حضور در افتتاحیه جشنواره اقوام ایرانی از جمله برنامه های سفر مولاوردی به اراک است.

هشتمین نشست منطقه ای و کارگاه های آموزشی تقویت همکاری های تخصصی شبکه ای سازمان های مردم نهاد حوزه زنان و خانواده کشور با حضور 210 نماینده سمن های زنان و خانواده از استان های مرکزی، البرز، قزوین، قم و تهران به مدت دو روز ادامه دارد.

هفت کارگاه تخصصی به منظور بحث و نظر در موضوعات تقویت همکاری شبکه ای سمن های زنان و خانواده تشکیل شده است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه