اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

در آستانه سالروز آزادسازی خرمشهر

نمایشگاه " خونین شهر" در بروجرد برپا شد

نمایشگاه " خونین شهر" در بروجرد برپا شد
نمایشگاه " خونین شهر" صبح امروز با حضور مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان در دانشکده فنی و حرفه ای دخترانه تزکیه بروجرد برپا شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از بازتاب بروجرد   "مریم فروغی" مسئول برپایی این نمایشگاه گفت: این نمایشگاه در آستانه سوم خرداد سالرور آزاد سازی خرمشهر در دانشکده فنی و حرفه ای تزکیه بروجرد افتتاح شده و به مدت یک هفته این نمایشگاه برای علاقه مندان دایر است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد , بازتاب بروجرد,

وی اضافه کرد: هدف از برپایی این نمایشگاه حفظ ارزشها و آرمانهای انقلاب است و ثابت شود که فرزندان ما حافظ ارزشها بوده و برای دفاع از ارزشها و آرمانها همچنان ایستاده اند.
به گفته وی با توجه به وجود برنامه و شبکه های غیر فرهنگی به نظر ضروری است که این گونه کارهای و نمایشگاه ها برای نسل جدید برپا شود تا نسل امروز با خاطرات و وقایع آن دوران بیشتر آشنا شوند.
فروغی اظهار داشت: کار فرهنگی در این راستا ضعیف است و نیاز است برای حفظ ارزشها بیشتر برنامه ریزی شود.
وی بیان کرد: یکی از مهمترین بخش های این نمایشگاه ، طراحی عملیات بیت المقدس است که در این قسمت عملیات بیت المقدس به شکلی بسیار زیبا طرحی شده و حدود 30 نفر از بچه های بسیج برای این بخش با هم همکاری داشته اند .
مسئول برپای این نمایشگاه گفت: همچنین در این نمایشگاه بیش از 50 قطعه عکس، نقاشی از شهدا، کتاب های شهدا و ساخت سنگر در معرض دید علاقه مندان قرار داده شده است.
به گفته وی این نمایشگاه به مدت یک هفته برپا می باشد.
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه