اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نظرآباد، دلتنگ سینماست

نظرآباد، دلتنگ سینماست
فرماندار شهرستان نظرآباد گفت:شهرستان نظرآباد ۲ یا ۳ سالن فرهنگی دارد ولی نه در شأن جمعیت وسیع نظرآباد که بیش از صد و بیست هزار نفر فقط در شهر نظرآباد سکونت دارند و میتوان گفت سالن اجتماعات مناسبی نداریم و این موضوع ایرادی است که به شهرستان وارد است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت اله صادقی فرماندار نظرآباد در ارتباط با نبود سینما و مجتمع فرهنگی در این شهرستان به تصویرالبرز گفت: شهرستان نظرآباد ۲ یا ۳ سالن فرهنگی دارد که این تعداد سالن فرهنگی در شان مردم شهرستان نیست و می توان گفت سالن اجتماعات مناسبی نداریم و این موضوع ایرادی است که به شهرستان وارد است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تصویرالبرز ,

وی ادامه داد: در خصوص سینما هم باید گفت در این باره بخش خصوصی باید اقدام به ساخت کند چرا که دولت در هیچ کجای کشور اقدام به ساخت سینما نمی کند؛ اما اگر بخش خصوصی تمایل به ساخت آن داشته باشد ما هم از آنها حمایت می کنیم و بنا به شعار سال و در راستای اقتصاد مقاومتی، این سیاست دولت است که مسولیت هایش را به بخش خصوصی واگذار نماید.

,

حجت اله صادقی در حالی این مصاحبه را با تصویرالبرز انجام داد که در سال ۷۸ به همت شهرداری شهرستان نظرآباد مراحل ابتدایی ساخت سینما پاسارگاد  آغاز و به دلیل کمبود اعتبار در سال ۸۲ به بخش خصوصی واگذار شدو بدلیل عدم توجه مسئولین و حمایت از این بخش خصوصی و مشکلات سینماداری ، سرمایه گذار مربوطه سینما داری را به لغایش بخشید و مکان مورد نظر ازسینما به تالار پذیرایی تغییرکاربری یافت و اکنون نیز با اختلافات میان اعضای شورای شهر و شهرداری در نظرآباد مردم نیز از وجود مکان های فرهنگی و از جمله سینما ناامید شده اند و برای پر کردن اوقات فراغت خود به شهرستان های همجوار سفر می کنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه