اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در بیانیه منتخب مردم اراک ،کمیجان و خنداب مطرح شد؛

۱۴۶۰ روز فرصت خدمت به «ملت» حول محور «ولایت»

۱۴۶۰ روز فرصت خدمت به «ملت» حول محور «ولایت»
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجس دهم همزمان با آغاز کار رسمی مجلس دهم برای خدمت بی منت و صادقانه با مردم عدی دوباره بست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ علی اکبر کریمی منتخب مردم اراک ،کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی همزمان با آغاز کار رسمی مجلس دهم برای خدمت بی منت و صادقانه با مردم عدی دوباره بست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,


در بیانیه نماینده مردم اراک ،کمیجان و خنداب آمده است: با استعانت از درگاه باریتعالی و توکل به ذات اقدسش ،از ائمه اطهار علیهم السلام یاری میجویم و یا علی گویان در مسیری قدم مینهم  که ولی نعمتان ِ گرانقدر و بزرگوار آن را همواره کردند و فرصت خدمت بی منت را برای اینجانب فراهم کردند.  با صدایی رسا و سرشار از جدیت و پر از مسئولیت ، عهد و پیمان خود را با مردمان نیک اندیش سرزمینم مستحکم تر کرده و با میثاقی دوباره با امام (ره ) و شهیدان والامقام ، تمام تلاش خود را حول محور ولایت، برای خدمت بی منت و صادقانه انجام خواهم داد.


کریمی در این بیانیه می افزاید: اینجانب و تمام همکارانم در مجلس شورای اسلامی فرصت 1460 روز را غنیمت شمرده و برای تحقق منویات رهبری عزیز انقلاب، درخصوص تحقق اقتصاد مقاومتی و گسترش و تعمیق فرهنگ اسلامی تلاش نموده و توصیه معظم له را در خصوص پرهیز از سرگرم شدن به زایده‌های جناحی و غالب‌ ساختن انگیزه‌های شخصی بر مصالح عمومی جدی گرفته و ساختن سنگری استوار در برابر ترفند و فسون و افزون‌خواهی گستاخانه‌ی استکبار و نقطه‌ی اتکای درخشانِ مردم مؤمن و انقلابی را وظیفه‌ی انقلابی و قانونی خود میدانیم.

,
,
,
,
,



نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در پایان خاطر نشان می کند: امید که با دعای خیر شما مردم ولایت مدار و بصیر اراک ،کمیجان و خنداب مجلس دهم برای  استقرار عدالت اجتماعی و استقلال و پیشرفت کشور گامهای اساسی بردارند و خدمتگزار شما در این مدت زمان کوتاه و گذرا در پیشگاه پروردگار بی همتا  و شما مردم فهیم و فرهیخته شرمسار نباشد.
 

,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/س

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه