logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

جزییات انفجار مرگبار در خیابان مختاری

جزییات انفجار مرگبار در خیابان مختاری
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران جزییات تکمیلی از حادثه انفجار در یک ساختمان قدیمی را تشریح کرد و از کشف جسد مرد 41 یک ساله در زیر آوار خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران جزییات تکمیلی از حادثه انفجار در یک ساختمان قدیمی را تشریح کرد و از کشف جسد مرد 41 یک ساله در زیر آوار خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

به گزارش ایسنا، سیدجلال ملکی در این باره گفت: در ساعت 17:55 روز گذشته یک مورد حادثه انفجار به سامانه 125 اطلاع داده شد که به دنبال آن ستاد فرماندهی آتش‌نشانان سه ایستگاه را به همراه بیل مکانیکی، و جرثقیل و دیگر تجهیزات مربوطه به محل حادثه واقع در خیابان مختاری، حد فاصل خیابان ولیعصر(عج) و وحدت اسلامی اعزام کرد.

وی افزود: پس از حضور عوامل آتش‌نشانی مشخص شد که انفجار در یک ساختمان 2 طبقه قدیمی رخ داده و شدت آن به حدی بوده که تمام این ساختمان بهشکل صددرصدی تخریب شده و خساراتی نیز به شیشه‌های ساختمان‌های مجاور و 4 خودروی سواری وارد شده است.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران افزود: یک قطعه بتنی بر روی یک دستگاه سواری ال 90 که راننده آن مشغول پارک وسیله نقلیه در مجاورت این ساختمان بود، سقوط کرده و در پی این حادثه راننده دچار مصدومیت شد که آتش‌نشانان وی را از کابین خودرو خارج کرده و برای انتقال به بیمارستان به عوامل اورژانس تحویل دادند.

ملکی با اشاره به عملیات آتش‌نشانان در این ساختمان، اظهار کرد: همزمان گروهی از آتش‌نشانان عملیات ایمن‌سازی و جست‌وجو و نجات را در دستور کار خود قرار داده و سرانجام آتش‌نشانان پس از 5 ساعت جست‌وجو، جسم مرد 41 ساله را از زیر آوار و حجم انبوهی از تیرآهن و سنگ خارج کرده و به عوامل اورژانس تحویل دادند که بررسی علائم حیاتی این فرد نشان داد که وی در همان دقایق نخست حادثه به دلیل شدت جراحات وارده جان خود را از دست داده است.

وی با بیان اینکه آتش‌نشانان تا حوالی 30 دقیقه بامداد به عملیات جست‌وجو ادامه دادند اظهار کرد: تنها مورد فوتی این حادثه مرد 41 ساله بود و راننده سواری ال 90 تنها مصدوم این حادثه است.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با اشاره به اتمام عملیات فیزیکی آتش‌نشانان در 30 دقیقه بامداد اعلام کرد: اما با توجه به انسداد مسیر و همچنین وضعیت ناایمن چند تیرآهن در محل حادثه، یک ایستگاه آتش‌نشانی تا ساعت 4 صبح به همراه دیگر عوامل شهرداری در محل حادثه حضور داشت.

ملکی درباره علت وقوع این حادثه گفت: بررسی کارشناسان آتش‌نشانی نشان داد که نشت گاز شهری و ایجاد جرقه ناگهانی در فضا علت وقوع این حادثه بوده است.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران درباره اینکه گفته می‌شود محل مذکور یک حسینیه بوده است، گفت: برخی از اهالی محل ادعا می‌کردند که در این ساختمان فعالیت‌های مذهبی انجام می‌شود اما آنچه که در ظاهر امر پیدا بود، این است که محل حادثه یک ساختمان دو طبقه قدیمی بوده که علائم و نشانه‌هایی که نشان دهد محل کاربری مذهبی داشته یا حسینیه بوده، مشاهده نشد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام

,


 

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه