logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

فرماندار گرمسار:

فضای مجازی همچون یک سلاح خطرناک است

فضای مجازی همچون یک سلاح خطرناک است
فرماندارگرمسار گفت: فضای مجازی و رد شکل های مختلف همچون استفاده نا مناسب از موبایل و وسایل این چنین همچون یک سلاح خطرناک است که بنیان خانواده ها را نشانه گرفته اند .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گرمسارآنلاین داریوش طاهری، فرماندار گرمسار در کارگروه بانوان گرمسار که در محل سالن اجتماعات فرمانداری گرمسار برگزار شدافزود: انقلاب اسلامی ایران یک انقلاب کاملا فرهنگی بوده است و دشمنان از همان ابتدای  راه این انقلاب مقدس به دنبال گمراهی  خط  اصلی آن بوده است و با ترفند های مختلف فرهنگی، اقتصادی و مجازی  به دنبال آسیب زدن به فرهنگ ناب خانواده هیا ایرانی و اسلامی هستند و با ایجاد این فضای مسموم  موجب آسیب های خطرناک اجتماعی شوند .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گرمسارآنلاین,

فرماندارگرمسار کنترل نداشتن  بر روی  مهم ترین رکن جامعه امروزی در قالب فضای سایبرب و مجازی را اشاره کردو گفت:  خانواده ها در زمینه کنترل فضای مجازی هیچ موفقیتی کسب نکرده اند و این فضا بدون کنترل توانسته است به راحتی و با ایجاد جاذبه های مسموم و نادرست نوجوانان و جوانان را اسیر خود کند .

,

 وی خواستار بهره گیری از فضای  مجازی و سایبر به نفع  فرهنگ اسلامی شد و گفت: امروز  خانواده آماج هجمه های  فضای مجازی است و ورورد بی ضابطه شبکه های ماهواره ای بنیان خانواده ها را تحت تاثیر قرار داده است و این حیله دشمنان  اسلام و انقلاب اسلامی ایران است و برای تولید محتوای غیر اخلاقی و انسانی و اسلامی  نوجوانان و جوانان هزینه های  کلان می کنند تا به  توطئه شوم خود رنگ پیروزی بزنند .

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه