اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس اداره ورزش ملایر خبر داد؛

انتصاب پنج رئیس هیئت ورزشی جدید در ملایر

انتصاب پنج رئیس هیئت ورزشی جدید در ملایر
رئیس اداره ورزش و جوانان ملایر از تغییر در روسای هیئت های ورزشی کشتی، فوتبال، هیئت جانبازان و معلولین، نابینایان و ناشنوایان و هیئت رزمی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ملایری‌ها؛ مهدی رضایی با صدور احکام سرپرست هیئت کشتی، جانبازان و  معلولین ، فوتبال  و رزمی و نابینایان و ناشنوایان را معرفی نمود .
رئیس اداره ورزش و جوانان ملایر اظهار دراین‌باره اظهار داشت: با توجه به رویکرد جدید ورزش شهرستان و ارائه برنامه جدید  استان و با توجه به اهمیت جایگاه ورزش و ورود تفکرات نو در ورزش شهرستان و همچنین  علی‌رغم موفقیت چشمگیر ورزش  ملایر که در سایه همدلی و وحدت  روسا و نواب هیئت ورزشی ،مربیان ،داوران رسمی ، ورزشکاران ،پیشکسوتان ، و حمایت مسئولین شهرستان ملایر   بوده به‌منظور توسعه هر چه بیشتر  ورزش شهرستان این تغییرات  صورت پذیرفته است.
رضایی  گفت: سعید کتابی  معاونت محترم سیاسی اجتماعی فرمانداری ویژه ملایر  به‌عنوان سرپرست هیئت فوتبال، مسعود مصطفی جوکار نایب‌قهرمان المپیک سرپرست کشتی، خلیل احمدی  سرپرست  هیئت جانبازان و معلولین و سرهنگ  محمد فتحی سرپرست نابینایان و ناشنوایان و داریوش صفاری رئیس اداره صنعت و معدن به‌عنوان  سرپرست هیئت رزمی منصوب شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ملایری‌ها,
,
,

وی افزود:  این تغییرات در راستای قهرمان‌پروری این رشته‌ها که در شهرستان ملایر شاخص بوده صورت پذیرفته است.

,

لازم به ذکر است در راستای تحقق اهداف  و سیاست‌های اعلام‌شده در آخرین جلسه شورای اداری  ورزش و جوانان استان همدان که  در ملایر برگزارشده بود   تغییر مسئولین هیئت دیگر نیز در دست مطالعه قرارگرفته است.

,

وی همچنین با اشاره به دیدار جمعی از همکاران اداره ورزش و جوانان به دیدار مادر شهید سید محمد موسوی بیان کرد: صله‌رحم در ماه مبارک رمضان  مخصوصاً خانواده شهدا و بخصوص مادرانی که تنها مانده‌اند را وظیفه هر مسلمان روزه‌دار و بازدید از خانواده‌های شهدا را تجدید بیعت با آرمانه‌ای امام و یادآوری این آرمان‌ها را دانست.

,

 رضایی گفت: در پایان این ملاقات مادر شهید محمد موسوی از  سوی اداره ورزش و جوانان تجلیل شد.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه