اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

معاون وزیر راه و شهرسازی:

موازین معماری در توسعه شهری رعایت شود

موازین معماری در توسعه شهری رعایت شود
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: شهرها به فضای آرام برای گذران اوقات فراغت و پیاده روی مردم نیاز دارند و اقدام شهرداری در احداث پیاده راه باید مورد توجه شهرهای دیگر قرار بگیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نارخبر، پیروز حناچی معاون شهرسازی و معماری وزارت راه و شهرسازی کشور به همراه معاون عمرانی استانداری مرکزی، مدیرکل راه و شهرسازی، مدیرکل میراث فرهنگی و صنایع دستی استان مرکزی، معاون استاندار و فرماندار ساوه و مسئولان محلی از بناهای تاریخی چارسوق، مسجد جامع ساوه و طرح عمرانی پیاده راه بازدید و از نزدیک با مشکلات این شهر آشنا شد.


معاون شهرسازی و معماری وزیر راه و شهرسازی در حاشیه این سفر چند ساعته گفت: شهرها به فضای آرام برای گذران اوقات فراغت و  پیاده روی مردم نیاز دارند و اقدام شهرداری در احداث پیاده راه باید مورد توجه شهرهای دیگر قرار بگیرد.


وی در بازدید از مسجد جامع ساوه که قدیمی ترین مسجد استان مرکزی است بر لزوم حفظ بناهای تاریخی و مذهبی تاکید کرد و آن را همطراز بسیاری از مجموعه های کهن تاریخی کشور مانند مسجد جامع اصفهان و قزوین دانست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نارخبر،, نارخبر،,
,
,
,
,
,
,


حناچی با توجه به درخواست اضافه شدن سه نقطه حاشیه نشین به محدوده خدمات شهری و کاهش حدنصاب تفکیک از 170 متر به 100 متر بیان کرد:در نشستی این مشکلات بررسی می شود تا موازین شهرسازی و معماری در توسعه شهری رعایت شود.


وی هدف از سفر به این شهرستان را بررسی همین مشکلات و اقدامات انجام شده عنوان کرد و افزود: این تقاضاها باید پس از کارشناسی در کارگروه و شورای برنامه‌ریزی استان و دبیرخانه شورای عالی بررسی شود.

وی با اشاره به احداث پیاده راه امام خمینی (ره) ساوه که مورد بازدید وی قرار گرفت، گفت : این طرح جزو اقدامات خوب شورا و شهرداری ساوه است که باید در شهرهای دیگر نیز مورد توجه قرار گیرد.

حناچی افزود : شهرهای ما به فضاهایی برای آرامش، پیاده‌روی مردم و گذران اوقات فراغت نیاز دارند که احداث این پیاده راه در همین راستاست و لازم است از شهردار این شهر تشکر شود.
 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

سفر معاون وزیر راه ساوه -فرمانداری ساوه

, سفر معاون وزیر راه ساوه -فرمانداری ساوه,

 

,

سفرمعاون وزیر راه به ساوه-ایسنا

, سفرمعاون وزیر راه به ساوه-ایسنا,

سفرمعاون وزیر راه به ساوه-ایسنا

, سفرمعاون وزیر راه به ساوه-ایسنا,

انتهای پیام/ک

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه