اخبار داغ
  1. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  2. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  3. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  4. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  5. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  6. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  7. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  8. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  9. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  10. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  11. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  12. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  13. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  14. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  15. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  16. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  17. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  18. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  19. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  20. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد

اظهارات عجیب استاندار مازندران در مراسم تجلیل از صنعت‌گران:

دولت چه اقدامی در مازندران باید انجام می‎داد که نداد!

دولت چه اقدامی در مازندران باید انجام می‎داد که نداد!
استاندار مازندران در جمع فعالان اقتصادی مازندران اظهار کرد:دولت چه اقدامی در مازندران باید انجام می‎داد که نداد! ما باید از این بابت مطالبه‌گر باشیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، ربیع فلاح جلودار چندی قبل در جمع فعالان تولیدی استان مازندران در واکنش به اظهارات مسئول انجمن صنایع غذایی استان مازندران اظهار کرد: باید بپرسم که در استان مازندران چه اقدامی برای رفع مشکلات تولیدی باید انجام می شد که انجام نشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

وی با این مضمون که من باید در این زمینه مطالبه‌گری کنم، افزود: اقدامات زیادی برای رفع تولید در استان انجام شد.

استاندار مازندران خاطر نشان کرد: جلسه ستاد تسهیل استان 700 مصوبه داشت که تلاش زیاد در این ستاد برای رفع مشکل فعالان اقتصادی استان برداشته شد.

وی با اعلام اینکه مشکل 350 واحد تولیدی استان مازندارن در ستاد تسهیل حل و فصل شد، افزود: همه تلاش ما این است که فعالیت بخش خصوصی در استان رونق بگیرد.

فلاح در ادامه با انتقاد غیر مستقیم از عملکرد دولت این صحبت محمدپور عمران مدیر کل صنعت معدن و تجارت از تکرار کرد و گفت: ما وارث مشکلات گذشتگان هستیم.

استاندار مازندران در ادامه با بیان اینکه کشور 12 سال با دیگر کشورها در جنگ اقتصادی بود، افزود: دولت یازدهم با اجرای توافق هسته‌ای زمینه‌ای را ایجاد کرد که شاهد حضور فعالان اقتصادی زیادی در کشور و استان مازندران هستیم.

وی با اعلام اینکه اگر روند گذشته به همین منوال ادامه داشت، کشور دچار مشکل می‌شد، گفت: مردم با حضور در حماسه سیاسی انتخابات خواستار تحول اساسی در کشور شدند.

فلاح با اذعان به وجود مشکلات در حوزه تولید گفت: مشکلات در استان وجود دارد، خودمان نسبت به وضع موجود انتقاد داریم، ولی سمت و سوی دولت به سمت رفع مشکلات و موانع است.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/رض
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه