اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

نظر نیویورک تایمز راجع به پیشرفت نامتوازن توافقنامه

نظر نیویورک تایمز راجع به پیشرفت نامتوازن توافقنامه
«با وجود سپری شدن نیمی از مسیر توافقنامه موقت هسته‌ای شش‌ماهه بین ایران و کشورهای قدرتمند، ایرانی‌ها پیشرفت‌ چندانی در بهبود وضعیت اقتصادی مورد انتظار از کاهش تحریم‌ها مشاهده نکرده‌اند.»
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، کیهان در ستون خبرهای ویژه خود نوشت: نیویورک‌تایمز با انتشار این مطلب از قول وکلای تجاری و تحلیلگران دیپلماتیک نوشت: هنوز معلوم نیست که آیا این ناامیدی بدان معناست که ایران انگیزه بیشتر یا کمتری برای مذاکره درباره توافق دائمی بر سر برنامه هسته‌ای جنجال‌انگیزش تا پایان ضرب‌الاجل تعیین شده تا 20 ژوییه دارد، یا خیر.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

این روزنامه ادامه می‌دهد: در حالی که ممکن است یک قانون در شش‌ماه تغییر کند و به حالت قبلی خود بازگردد، آیا یک بانک در آلمان در سیاست‌های خود در پیروی از آن قانون تغییر ایجاد خواهد کرد؟ من فکر می‌کنم آنچه ما مشاهده می‌کنیم این است که این توافق تاثیری در پیشرفت مورد انتظار در این زمینه نداشته و هیچ‌کس چنین گام‌مهمی را برای افزایش روابط اقتصادی بین ایران و سایر کشورهای جهان بر نداشته است.
«اسکات ام فلیکر» از کارشناسان شرکت حقوقی «پل هاستینگز» در واشنگتن می‌گوید: ماهیت تحریم‌های آمریکا به ویژه بسیاری از تجار را از این که حتی به صورت موقت زحمت معامله با ایران را به خود بدهند، دلسرد کرده است.
نیویورک‌تایمز نوشت: به موجب توافقنامه موقتی که از 20 ژوئیه گذشته به اجرا درآمد بخش اعظم فعالیت‌های هسته‌ای ایران متوقف شد. ایران هم‌چنین باید ذخایر اورانیوم غنی شده خود را کاهش دهد هر چند که تاکید دارد که فعالیت هسته‌ای‌اش کاملا صلح‌آمیز است. غرب در مقابل بخشی از تحریم‌های ایران را لغو و 4/2 میلیارد دلار از دارایی‌های ایران در بانک‌های خارجی را آزاد کرد.

,
,
,

کاهش تحریم‌ها هم‌چنین امکان معامله در برخی صنایع از جمله در زمینه خودروسازی و پتروشیمی را فراهم آورد. کارشناسان تحریم‌ها می‌گویند به رغم ادعاهای اولیه مبنی بر اینکه رژیم تحریم‌های غرب علیه ایران آسیب‌دیده و دوره‌ای جدید شروع شده، این کشور حتی در دسترسی به دارایی‌های غیرمسدود شده خود با مشکل مواجه است.
این گزارش می‌افزاید: مذاکره‌کنندگان هسته‌ای که هفته گذشته در وین گردهم آمدند اعلام کرده‌اند که هنوز هم  مسائل دشواری وجود دارد. این امر نشان می‌دهد که آنها هنوز موفق نشده‌اند به توافقی درباره پیش‌نویس توافقنامه جامع دست یابند.

,
,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه