logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  2. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  3. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  4. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  5. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  6. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  7. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  8. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  9. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  10. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  11. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  12. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  13. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  14. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  15. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  16. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  17. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  18. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  19. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  20. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان

گُل کردن اراده های بچه های قاین؛ دیوار "شهدا" دیگر کوتاه نیست

گُل کردن اراده های بچه های قاین؛ دیوار "شهدا" دیگر کوتاه نیست
جمعی از جوانان شهرستان قاین درحرکتی خودجوش وانقلابی برای دیوار چینی گلزار شهدای گمنام جبل النور قاین کمر همت بسته اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازنسیم قائن ، اینجا جبل النور آرامگاه 5شهید گمنامی است که 13سال پیش دراین مکان مقدس آرام گرفته اند .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نسیم قائن,

شهدایی که در هنگام تشییع وتدفین آنها مسئولین قول های زیادی برای فضاسازی مناسب دراین مکان ارائه دادند وهمه قول ها به یک المان ختم شد.

,

در فراموشی این اثر انسان ساز ماندگار، بنیاد شهید قاین مسئولیت توسعه و عمران جبل النور شهدا را به بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان جنوبی حواله می کند و بنیاد مذکور نیز در رفع تکلیف از خود هیئت امنای بارگاه شهدا را مسئول این مهم معرفی می نماید و اما در این میان مدیریت اداری و فرهنگی شهرستان نیز که در اماکن تفریحی و گردشگری ابنیه مختلفی از آلاچیق، رستوران، برج های نوری و پروژه های عظیم تفریحی و ورزشی در دست اقدام دارد ظاهرا فقط تماشاگر مظلومیت و غربت شهدای گمنام شهرستان است.

,

امروز جمعی از جوانان شهرستان قاین در حرکتی خودجوش ودر یک اقدام جهادی برای دیوار چینی  این مکان مقدس گام برداشته اند.

,

اینها نه برای مستند سازی آمده اند ونه برای دریافت حق الزحمه،اینها آمده اند تا به مسئولین ثابت کنند اراده جوانان این مرز وبوم هرگز نخواهد گذاشت شهدادر غربت بمانند.

,

اینها آمده اند تا بگویند اگر همت این شهید نبود آرامش امروز ما وشما مسئولین هم نبود.

,

واینها آمده اند بگویند بسیاری از میزوصندلی هایی که امروز بر آن تکیه زده ایم حاصل خون تک تک شهیدانی است که درجای جای  سرزمین ایران آرام گرفته اند وآرامش امروز ما حاصل جان فشانی های این عزیزان است.

,

 

,
,
,
,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,

انتهای خبر/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه