اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

مسئول امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی کاشمر:

کاشمر، دومین شهر قرآنی استان خراسان رضوی است

کاشمر، دومین شهر قرآنی استان خراسان رضوی است
مسئول امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی کاشمر گفت: بر اساس آمار به دست آمده از جلسات قرآنی، کاشمر دومین شهر قرآنی استان خراسان رضوی به حساب می آید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کاشمربصیر مسئول امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی کاشمر در گفتگویی با اعلام این خبر گفت: در راستای شناسایی و حمایت از محافل و جلسات قرآنی، طرح شناسنامه دار کردن جلسات قرآنی مساجد، حسینیه ها و خانه های شهرستان کاشمر اجرا شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاشمربصیر,

حجت الاسلام و المسلمین حسین علی نژاد افزود: در اجرای این طرح تا کنون برای 178 جلسه قرآنی در شهرهای کاشمر، خلیل آباد و روستاهای اطراف، شناسنامه صادر شده است که بر این اساس شهرستان کاشمر بعد از مشهد مقدس در تعداد جلسات قرآنی رتبه دوم استان را کسب کرده و با فاصله قابل توجهی نسبت به شهرستان بعدی قرار دارد.

,

وی ادامه داد: حمایت و پشتیبانی از محافل قرآنی در دستور کار سازمان تبلیغات اسلامی است ضمن اینکه افزایش غنای فرهنگی، معنوی و معرفتی این جلسات هم مورد توجه ما می باشد.

,

علی نژاد همچنین از فعالیت کلاس های حفظ قرآن در این شهرستان خبر داد و خاطرنشان کرد: تا کنون 13 کلاس تخصصی حفظ قرآن کریم در کاشمر شناسایی شده است ضمن اینکه خانه های قرآن نیز در راستای آموزش حفظ، قرائت، تفسیر و مفاهیم قرآن کریم فعالیت دارند.

,

کارشناس امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی کاشمر تصریح کرد: هم اکنون 26 خانه قرآن شهری و روستایی در کاشمر و خلیل آباد فعالیت دارند که آموزش همگانی قرآن کریم از سن سه سال به بالا را بر عهده دارند.

, کارشناس امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی کاشمر تصریح کرد: هم اکنون 26 خانه قرآن شهری و روستایی در کاشمر و خلیل آباد فعالیت دارند که آموزش همگانی قرآن کریم از سن سه سال به بالا را بر عهده دارند.]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه