اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

جزئیات دیدار وزیر خارجه نروژ با لاریجانی

جزئیات دیدار وزیر خارجه نروژ با لاریجانی
رئیس مجلس شورای اسلامی تروریسم را پدیده‌ای شوم برای مردم جهان دانست و گفت: ایران نقش موثر و سازنده در مقابله با تروریسم دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مشرق، عصرامروز(چهارشنبه،27مرداد) وزیر امور خارجه نروژ با علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و پیرامون مسائل دو جانبه بین‌المللی و منطقه‌ای گفت‌وگو کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


در ابتدای این دیدار لاریجانی با اشاره به مذاکرات هسته‌ای ایران با طرف غربی،گفت: جمهوری اسلامی ایران با صداقت کامل از همان ابتدا پای در مسیر گفت‌وگوهای هسته‌ای برای نیل به یک راه حل عادلانه و منطقی نهاد و انعقاد برجام نقطه اوج این رفتار صادقانه جمهوری اسلامی ایران بود.

وی افزود: اما امریکا بدعهدی کرده و اکنون ملت ایران در انتظار عمل طرفهای غربی به تعهدات خود و کسب نتایج ملموس از برجام است.

رئیس مجلس شورای اسلامی از مقابله با تروریسم و افراط‌گری و حل و فصل بحرانهای منطقه‌ای به عنوان زمینه‌های همکاری مثبت و سازنده فیمابین جمهوری اسلامی ایران و کشورهای اروپایی نام برد و تاکید کرد: ما علاقه‌مند به همکاری با کشورهایی همچون نروژ در راستای استقرار ثبات در منطقه و کمک به حل بحران‌های خطرناک منطقه همچون مقابله با گروه‌های تروریستی هستیم.

لاریجانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اوضاع بحرانی در بحرین و یمن،گفت:‌ عربستان با چه مجوزی به خود اجازه داده است بیش از یک سال و چند ماه مردم بی گناه یمن را مورد هجمه همه جانبه خود قرار داده و کشتار زنان و کودکان یمنی را سرلوحه کار خود قرار دهد؟

وی نقض آشکار حقوق بشر در بحرین و تضییع حقوق شهروندان و از جمله آیت الله شیخ عیسی را محکوم کرد.

رئیس قوه مقننه، عنوان کرد:‌ این اقدامات خودسرانه ثبات و آرامش کل منطقه را تحت الشعاع قرار داده است.

لاریجانی در ادامه از تروریسم به عنوان پدیده‌ای شوم برای مردم منطقه و جهان نام برد و ضمن اشاره به نقش موثر و سازنده جمهوری اسلامی ایران در مقابله با تروریسم در سوریه، عراق و منطقه بر لزوم همکاری جدی همه نیروهای منطقه‌ای و بین‌المللی در مقابله با آن تاکید کرد.

در ادامه این دیدار هم‌چنین «بورگه برنده» با اشاره به نقش کشورش در انعقاد برجام، گفت:‌ نروژ نسبت به تحقق عملی مفاد برجام ازسوی طرفهای متعهد خوشبین و بر این اعتقاد است جمهوری اسلامی ایران به تعهداتی خود عمل کرده است.

وی افزود: نروژ به سهم خود سیاست حسن اجرای برجام را دنبال می‌کند.

وزیر امور خارجه نروژ هم‌چنین با اشاره به مسائل منطقه‌ای از تلاشهای ایران برای مقابله با گروه‌های تروریستی در عراق تقدیر کرد و گفت:‌ اطمینان داریم که جمهوری اسلامی ایران به تلاش‌های سازنده خود در ریشه کنی داعش و کمک به برقراری ثبات در عراق ادامه خواهد داد.

وی هم‌چنین عنوان کرد:‌ معتقدیم ایفای نقش موثر تمام گروههای قومیتی در فرایند آزادسازی موصل از چنگال داعش و برقراری ثبات در کشور عراق ضروری است.

بورگه برنده افزود:‌ پس از شکست داعش در عراق با کمک‌ کشورهای موثر همچون جمهوری اسلامی ایران می‌توان شرایط مساوی را برای بهبود زندگی و معیشت مردم عراق فراهم نمود.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد مسیر گسترش تعاملات بانکی و تجاری با اتحادیه اروپا در سایه تحقق مفاد برجام هموار گردد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه