logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  2. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  3. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  4. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  5. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  6. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  7. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  8. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  9. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  10. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  11. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  12. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  13. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  14. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  15. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  16. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  17. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  18. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  19. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  20. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری

نرخ سود کارت‌های خریدکالا چند درصد است؟

نرخ سود کارت‌های خریدکالا چند درصد است؟
معاون نظارتی بانک مرکزی با اشاره به صدور کارت های اعتباری تا سقف ۵۰ میلیون تومان از اول مهر گفت: نرخ سود این تسهیلات ۱۸ درصد خواهد بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرشاد حیدری معاون نظارتی بانک مرکزی اظهار داشت: کارت های اعتباری تا سقف 50 میلیون تومان برای همه مردم صادر می شود و این کارت ها از اول مهر قابلیت صدور و اجرا خواهد داشت.

معاون نظارتی بانک مرکزی افزود: این کارت ها با هدف افزایش قدرت خرید مردم و تسهیل ارائه خدمات بانکی در بخش تسهیلات خرد صادر می شود.

وی با بیان اینکه بانک ها بعد از اعتبارسنجی مشتریان این کارت ها را در سه سطح برنزی ، نقره ای و طلایی صادر می کنند گفت: کارت های برنزی تا سقف 10 ، کارت های نقره ای تا سقف 30 و کارت های طلایی تا سقف 50 میلیون تومان اعتبار برای خرید هر نوع کالا و خدماتی در داخل کشور دارد.

حیدری درباره نحوه استفاده مشتریان از بانک ها افزود: مشتری بعد از دریافت این کارت ها می تواند هر نوع کالا یا خدماتی را خریداری کند و در پایان هر ماه به اندازه میزان خرید و براساس توافق قبلی با بانک طی 12 تا 36 ماه اقساط خریداری شده را پرداخت خواهد کرد.

وی گفت: نرخ سود این تسهیلات 18 درصد خواهد بود.

حیدری افزود: از اول مهر همه شعب بانک های دولتی و خصوصی سراسر کشور آماده تشکیل پرونده و واگذاری این کارت ها به مردم هستند و از قبل توجیه شده اند.

وی گفت: از بانک ها انتظار می رود در ارائه مطلوب تر و بهتر این تسهیلات به مردم با هم رقابت کنند تا خدمات بهتر و روان تری به مردم ارائه شود.

معاون نظارتی بانک مرکزی افزود: منابع این بانک ها از محل منابع داخلی بانک هاست که قبلاً برای تسهیلات خرد نظیر خرید خودرو، کالا یا جعاله تعمیرات مسکن پرداخت می شد.

حیدری گفت: با ارائه اینگونه کارت ها هر نوع خرید کالا و خدمات نظیر خرید خودرو و یا تسهیلات تعمیرات مسکن انجام می شود و به تدریج این کارت ها جایگزین اینگونه تسهیلات خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

منبع: مشرق

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه