logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

آخرین خبر از فیلتر شبکه‌های اجتماعی خارجی

آخرین خبر از فیلتر شبکه‌های اجتماعی خارجی
دبیر شورای عالی فضای مجازی با بیان اینکه تصمیمی در ارتباط با فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی که سرورشان را به داخل کشور نمی‌آورند گرفته نشده است، گفت: شرکت‌هایی که تمایل به این کار دارند، قاعدتا باید با بخش خصوصی وارد مذاکره شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شورای عالی فضای مجازی در جلسه خرداد ماه به ریاست رییس جمهوری، مقرر کرد تا همه شبکه‌های پیام‌رسان برخط فعال در کشور ظرف یک سال آینده انبارش یا ذخیره‌سازی داده‌های خود را در داخل کشور انجام دهند.

لذا شرکت‌های خارجی پیام‌رسان فعال در داخل کشور برای ادامه فعالیت خود ملزم شدند تا همه اطلاعات و فعالیت مرتبط با شهروندان ایرانی را به داخل منتقل کنند.

این مصوبه تاکید کرد صرف نظر از توانایی اجرای مسئولان اجرایی که منجر به پاسخگویی می‌شود، اصل موضوع انتقال سرور پیام‌رسان تلگرام مورد تایید مسئولان بوده و هست.

با این حال سید ابوالحسن فیروزآبادی درباره اینکه طبق اظهارات یک دیتاسنتردار بخش خصوصی مسئولان اجرایی کشور از هفت شرکت طبق درخواست تلگرام، استعلامی را مبنی بر ظرفیت‌سنجی جهت انتقال سرورهای این پیام‌رسان به کشور داشته‌اند؛ آیا به راستی این استعلام صورت گرفته است؟ گفت: هنوز صحبتی در این زمینه از سمت ما صورت نگرفته است اما کسی که این حرف را زده باید در ارتباط با نحوه استعلام و مذاکراتی که انجام داده اظهارنظر کند.

دبیر شورای عالی فضای مجازی با بیان اینکه بنده پیش از این هم گفته بودم که شرکت‌های بزرگ فعال در کشور جهت انتقال سرورهایشان به کشور اعلام آمادگی کرده‌اند، گفت: برای انجام این کار قاعدتا باید وارد مذاکره با شرکت‌های بخش خصوصی جهت استفاده از ظرفیت‌های آنها شوند.

وی در پاسخ به این سوال که اگر انتقال سرورهای شرکت‌های مذکور به کشور صورت نگیرد، احتمال فیلترینگ آنها بعد از زمان یک ساله در نظر گرفته شده وجود دارد؟، گفت: تصمیمی در این باره هنوز اتخاذ و زمانی هم به شکل دقیق در نظر گرفته نشده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

منبع: فردا

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه