اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مسلمان: باید به ذوب‌آهن برگردم

مسلمان: باید به ذوب‌آهن برگردم
بازیکن فصل پیش تیم فوتبال پرسپولیس گفت:باید به ذوب‌آهن برگردم چرا که یک سال دیگر با این تیم قرارداد دارم اما اگر پرسپولیسی‌ها بتوانند رضایتنامه‌ مرا بگیرند در پرسپولیس باقی خواهم ماند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا محسن مسلمان، در خصوص بازگشتش به ذوب‌آهن گفت: من باید به این تیم برگردم چرا که یک سال دیگر با ذوب‌آهن قرارداد دارم اما اگر پرسپولیسی‌ها بتوانند رضایتنامه‌ مرا بگیرند در پرسپولیس باقی خواهم ماند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

وی ادامه داد: خودم در حال حاضر اختیاری از خودم ندارم چرا که با ذوب‌آهن قرارداد دارم و زمانی که بازیکن آزاد باشم می‌توانم بگویم که می‌توانم کجا بازی کنم اما تا وقتی که قرارداد داشته باشم نمی‌توانم میل شخصی‌ام را علنی کنم.

,

مسلمان در مورد مصدومیتش که باعث شد از اردوی تیم ملی جا بماند اظهار داشت: خوشبختانه پایم بهتر شده و هفته بعد قرار است آمپولی بزنم که شرایط من را بهتر خواهد کرد.

,

وی در خصوص اظهارات نبی دبیرکل فدراسیون فوتبال که گفته بود مسلمان در لیست نهایی تیم ملی قرار ندارد اظهار داشت:‌من نمی‌دانم ایشان چه گفته اما زمانی که من به اردوی تیم ملی اضافه شدم با پزشک تیم درباره مصدومیتم حرف زدم و گفتم چون آنجا تمرینات زیاد است نمی‌خواهم مثل مجتبی جباری به پایم فشار بیاورم و مصدومیتم تشدید شود و پس از صحبت با کی‌روش او قبول کرد که من همراه با تیم ملی به اردوی آفریقای جنوبی نروم و نرفتن من با سرمربی تیم ملی کاملاً هماهنگ شده است.

,

مسلمان در پاسخ به این سؤال که آیا او را در اردوهای بعدی تیم ملی خواهیم دید یا نه،‌افزود: درباره اردوهای بعدی اطلاعی ندارم اما اگر من را به تیم ملی دعوت کردند که حتماً به اردو می‌روم و اگر هم دعوت نکرده‌اند نمی‌روم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه