logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

همایش سیرجان شناخت ۱۰ شهریور ماه برگزار می گردد

همایش سیرجان شناخت ۱۰ شهریور ماه برگزار می گردد
دهم شهریور ماه همایش دو روزه سیرجان شناخت به منظور آشنایی بیشتر مردم با این شهر غنی و پر آوازه کلید می خورد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از “سیرجان خبر” دهم شهریور ماه روز متفاوتی برای سیرجان و سیرجانی ها خواهد بود که در این روز همایش دو روزه سیرجان شناخت به منظور آشنایی بیشتر مردم با این شهر غنی و پر آوازه کلید می خورد.
بخش اصلی همایش سیرجان شناخت اختصاص دارد به معرفی سیرجان و بازگویی رویدادهای گذشته این شهر با ارائه مقالات تخصصی از سوی صاحب نظران کشوری که طی برگزاری این همایش دکتر سید رضا صالحی امیری ، مشاور فرهنگی رییس جمهور و رییس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران بطور ویژه سخنرانی خواهد داشت و پس از آن ، استاندار کرمان و چند تن از فرهیختگان و اساتید دانشگاه مقاله و سخنرانی های خود را ارائه خواهند نمود.
تقدیر از مفاخر سیرجان ، تجلیل و بزرگداشت مقام شهید مسعود مستقیمی ، شهید شاخص بسیج کارمندان استان و….. از دیگر برنامه های بخش اصلی همایش سیرجان شناخت می باشند.
در کنار بخش اصلی کمیته نمایشگاهی سیرجان شناخت نیز فعالیت خود را آغاز خواهد نمود که این نمایشگاه در حال حاضر از ۵۵ غرفه تشکیل شده است که ۸ ام شهریور ماه در محل پارکینگ شهرداری دایر خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, “سیرجان خبر” ,
,
,
,

در این نمایشگاه به مدت ۴ شب ، از ساعت ۱۸ تا ۲۳ دستاوردهای دولت و توانمندی های شهرستان سیرجان برای علاقه مندان و همشهریان محترم به نمایش گذاشته خواهد شد و اجرای جنگ شبانه از دیگر برنامه های جنبی این همایش است.
روز۱۱ ام شهریور ماه و در ادامه همایش سیرجان شناخت ، تور سیرجان گردی همایش سیرجان شناخت برگزار خواهد شد و همچنین حضور گروه دوچرخه سواری ، سوار کاری و پرواز با پاراگرایدر از برنامه های دیگر این تور خواهند بود.
بازدید از بخش گلستان ، بی بی دن ، باغ سنگی ، قلعه سنگ ، شاه فیروز ، منطقه ویژه ، برج و یخدان های محمود آباد ، قلعه درویش و کفه نمک  مکان هایی هستند که برای این بازدید در نظر گرفته شده اند و برای هر اتوبوس یک راهنمای تور در نظر گرفته شده است.
لازم بذکر است همایش سیرجان شناخت۱۰ ام شهریور ماه پذیرای همشهریان گرامی خواهد بود تا با حضور در این مراسم سیرجان کهن خود را بیش از پیش بشناسند.

,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه