اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

انهدام دو باند بزرگ تروریستی

انهدام دو باند بزرگ تروریستی
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان انهدام دو باند بزرگ تروریستی، به هلاکت رساندن ۹ عضو و دستگیری ۲۳ تن از اعضای این باند را گوشه ای از اقدامات پلیس برای حفظ امنیت پایدار استان برشمرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار حسین رحیمی گفت: تحولات و اقدامات ریشه ای و بنیادی که در استان توسط دولت مردان برای عمران و آبادانی این منطقه آغاز شده بسیار ارزشمند است و افتتاح این پروژه ها نقش مهم و اثرگذاری در توسعه استان خواهد داشت.

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان افزود: نیروی انتظامی به عنوان بخش کوچک، تلاش کرده که در کنار دولت، وظیفه خود را برای تامین امنیت و آرامش انجام دهد تا فعالان عرصه های مختلف اجتماعی، اقتصادی، عمرانی و بهداشتی بتوانند با امنیت کامل، در مسیر توسعه استان حرکت کنند.

وی تصریح کرد: نیروی انتظامی استان، با تدوین برنامه های مختلف و تعریف چشم اندازها و اهداف، تلاش کرده که مجموعه استانداری را برای رسیدن به برنامه های خود یاری کند و اقدامات پلیس در این رابطه با مسئولان همسو بوده است.

سردار رحیمی ضمن اشاره به اینکه همواره بیان کرده ایم که امنیت کسانی که برای عمران و آبادانی استان اقدام به سرمایه گذاری می کنند بر عهده ما است، گفت: پلیس در این حوزه به صورت شبانه روزی برای تامین امنیت ،در حال انجام مأموریت است تا سرمایه گذاران از این بستر آرام برای سرمایه گذاری می توانند استفاده حداکثری داشته باشند.

انهدام دو باند بزرگ تروریستی و به هلاکت رساندن ۹ عضو این باندها

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان به رویکرد آفندی پلیس استان اشاره کرد و گفت: این رویکرد آفندی با نگاه جهادی از دو سال قبل در استان آغاز شده و در این مدت در تمام شاخص ها رتبه های بالایی را در سطح کشور کسب کرده ایم ؛ انهدام دو باند بزرگ تروریستی و به هلاکت رساندن ۹ عضو این باندها و دستگیری ۲۳ تن از اعضای آنها، گوشه ای از اقدامات پلیس برای حفظ امنیت پایدار استان بوده است.

سردار رحیمی در بخش دیگری از سخنان خود بیان داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون بالغ بر ۵۶ تن انواع مواد مخدر در استان کشف شده و مأموران ضمن دستگیری بزرگترین قاچاقچی بین المللی که اقدام به قاچاق مواد مخدر به داخل کشور و سایر کشورها می کرده ، هفت تن از سرشاخه های اصلی این باند بین المللی را نیز طی چند روز گذشته در چند عملیات منسجم پلیسی دستگیر کردند.

کشف ۸۹ درصدی جرایم طی سال جاری

این مقام ارشد انتظامی، کشف جرم و دستگیری مجرمان را از دیگر برنامه های پلیس خواند و گفت: با رویکرد جهادی و تلاش های گسترده و شبانه روزی همکاران ما در مجموعه انتظامی سیستان و بلوچستان، ۸۹ درصد از جرایم رخ داده طی سال جاری، در استان کشف شده که نقش مهمی در حفظ امنیت استان دارد.

این مقام ارشد انتظامی در بخشی دیگری از سخنان خود اظهار داشت: نیروی انتظامی به عنوان یک مجموعه مردم مدار و یک نهاد اجتماعی که بیشترین تعامل را با اقشار مختلف جامعه دارد، تلاش کرده که از این فرصت و ظرفیت عظیم مردمی برای حفظ امنیت پایدار جامعه استفاده کند.

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان ، استفاده از توان و ظرفیت علمی اساتید دانشگاه ها در اتاق های فکر و کارگروه های پژوهشی و علمی پلیس و حمایت از پایان نامه های دانشجویی که رویکرد پیشگیری از جرایم را دارند را از دیگر برنامه های پلیس، برای استفاده از توان اقشار جامعه در جهت حفظ امنیت خواند.

سردار رحیمی، توجه به امر آموزش کارکنان و توانمندسازی آنها متناسب با حوزه مأموریتی هر نیرو و توجه به معشیت آنان را از اقدامات دیگر پلیس در درون بدنه انتظامی خواند و گفت : امروز با کمال افتخار می گویم که مجموعه انتظامی استان از نظر سلامت اداری جزء دستگاه های برتر قرار دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
, انهدام دو باند بزرگ تروریستی و به هلاکت رساندن ۹ عضو این باندها,
,
,
,
,
,
, کشف ۸۹ درصدی جرایم طی سال جاری,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

منبع: مهر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه