اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فرماندار شبستر:

توسعه متوازن روستاها و اقتصاد مقاومتی اصلی ترین رسالت دستگاه ها باشد

توسعه متوازن روستاها و اقتصاد مقاومتی اصلی ترین رسالت دستگاه ها باشد
فرماندار شهرستان شبستر گفت: توسعه متوازن روستایی زمینه ساز تحقق اقتصاد مقاومتی و بهبود شرایط اقتصادی خواهد شد و راه رسیدن به توسعه پایدار ملی را هموارتر می سازد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبسترنیوز، منصور طالب پور در جلسه کارگروه توسعه روستایی شهرستان شبستر اظهارداشت: توسعه متوازن روستایی زمینه ساز تحقق . اقتصاد مقاومتی و بهبود شرایط اقتصادی خواهد شد و راه رسیدن به توسعه پایدار ملی را هموارتر می سازد و از همین رو توسعه متوازن روستاها و اقتصاد مقاومتی اصلی ترین رسالت دستگاه ها باشد
وی افزود : اقتصاد مقاومتی با وظایف اصلی دستگاهها همپوشانی کامل داشته و توازن و انرژی مضاعف دستگاه ها در اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی را می طلبد.
طالب پور یاد آور شد: دسترسی به هدف های توسعه متوازن و پایدار با توسعه روستایی میسر می شود بنابراین عمران و آبادانی روستاها و برطرف کردن مشکلات و نیاز های اصولی روستانشینان در شرایط حساس کنونی و در گذر از تنگناهای اقتصادی یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.
فرماندار با اشاره بر لزوم سرلوحه قرار دادن اقتصاد مقاومتی اظهار داشت : اجرایی کردن اقتصاد مقاومتی نیازمند توان و تلاش مضاعف ، اقدام و عمل و مدیریت جهادی بوده و با این امر می توان اقتصاد مقاوتی را به اقدام و عمل رسانید.
طالب پور با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در رابطه با سال «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل»، افزود: راه‌حل کاستن این مشکلات و محدودیت‌ها حمایت از بخش تولید و توسعه روستای بوده و با اقدام، عمل و تلاش مضاعف نسبت به تحقق این مهم دست خواهیم یافت.
وی خاطرنشان کرد: ملاک در ارزیابی مدیران حول محور اقتصادی بوده و مدیران و مسئولان شهرستانی با توجه به عملکرد خود در حوزه اقتصاد مقاومتی ارزیابی می‌شوند و فرمانداری ملزم به انعکاس هفتگی عملکرد خود به استانداری می باشد.
فرماندار شبستر در ادامه با اشاره به انتخاب ۱۰۰ روستای انتخاب شده در استان بعنوان روستاهای هدف اقتصاد مقاومتی و توسعه روستایی افزود : روستا های علی اکبر لو و علیشاه در حوزه شیرینی جات قبلاً انتخاب و در مرحله پرداخت تسهیلات می باشند و روستاهای چهرگان از بخش تسوج در حوزه بسته بندی خشکبار و روستای گروس از بخش صوفیان در حوزه صنایع دستی نیز بعنوان روستاهای هدف توسعه اقتصاد روستایی مطرح و جهت بهره مندی از تسهیلات اقتصاد مقاومتی و توسعه اقتصاد روستایی معرفی شدند.
در خاتمه بر اجرای طرح توانمندسازی و آموزش های مهارتی روستاییان با رویکرد اشتغال پایدار در راستای تحقق سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی ابلاغی مقام معظم رهبری بویژه با افزایش سهم سرمایه انسانی از طریق ارتقاء آموزش،مهارت،خلاقیت، کارآفرینی و تجربه تاکید شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبسترنیوز,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه