اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دبیر اجرایی بنیاد بین المللی غدیر آذربایجان‌شرقی مطرح کرد؛

اجرای 40 برنامه در دهه‌ی ولایت/ واقعه‌ی غدیر در تبریز شبیه‌سازی می‌شود

اجرای 40 برنامه در دهه‌ی ولایت/ واقعه‌ی غدیر در تبریز شبیه‌سازی می‌شود
حجت الاسلام کاملی فر از اجرای 40 برنامه متنوع در دهه‌ی ولایت و امامت خبر داد و شبیه‌سازی واقعه‌ی غدیر در تبریز، مرند و شبستر را از مهم‌ترین برنامه‌های در نظر گرفته شده برشمرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، حجت الاسلام حسن کاملی فر صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره تاریخچه‌ی تشکیل بنیاد غدیر، اظهار داشت: این بنیاد به عنوان پرچم‌دار تبیین و تبلیغ غدیر در صدد فرصت سازی و شناسایی فرصت‌ها، ظرفیت‌ها و بهره مندی از ظرفیت‌های شناخته شده به جهت تبلیغ غدیر، در سال 76 آغاز به کار کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

وی خاطرنشان کرد: پیامبر اکرم به جهت تحقق امر ولایت علی ابن ابی طالب در ایامی که ارتباطات جمعی نبود، به مسئولیت همه‌ی مسلمانان در تبلیغ فرمان الهی اشاره نموده و وظیفه‌ی تبلیغ و ابلاغ پیام غدیر را تا روز  قیامت مهم برشمردند.

,

دبیر اجرایی بنیاد بین المللی غدیر استان بیان داشت: گرامیداشت حماسه غدیر  و مجاهدت در راه ایجاد و استقرار جامعه‌ای ولایت مدار و توسعه آن در سراسر عالم رسالتی است که علما و اندیشمندان با ایثار جان و مال در طول تاریخ دنبال کردند.

,

وی مهم ترین اهداف بنیاد را در تبلیغ و ترویج حماسه غدیر، توجه دادن افکار مسلمانان به ضرورت نهادینه شدن پیام غدیر در امور زندگی، ایجاد وحدت و همدلی بین مسلمانان، سعی در یافتن روش‌های مقبول و مشروع جهت نیل به اهداف غدیر، تلاش در ایجاد تلاش عمومی به جهت فرهنگی کردن غدیر در زمدگی روزانه و شناسایی و حمایت از استعدادهای خلاق در جهت ترویج واقعه‌ی غدیر برشمرد.

,

 مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا با اشاره به اینکه از عرفه تا غدیر به عنوان دهه‌ی امامت و ولایت نامگذاری شده است، تصریح کرد: در راستای گرامیداشت دهه‌ی ولایت بیش از چهل عنوان برنامه در سراسر استان آذربایجان‌شرقی برگزار خواهد شد.

,

وی زمینه سازی جهت گسترش روز افزون جاذب و تاثیرگذار دهه امامت از طریق دعوت عمومی از مردم، برگزاری مراسم جشن و سخنرانی در مساجد و بقاع متبرکه سراسر استان، تشویق و برگزاری ازدواج دانشجویی و اهدای 45 سری کامل جهیزیه توسط بسیج جامعه زنان، تهیه محتوا و تولید و توزیع آن، اعزام پزشک به مناطق محروم، رسیدگی به ایتام و نیازمندان توسط کمیته امداد، نورافشانی در 20 نقطه شهر، تجلیل از سادات، برگزاری کارگاه‌های غدیر شناسی در تبریز مراغه و اهر، برگزرای شعر خوانی غدیر استان، برگزاری جشنواره خوش نویسی با محتوای غدیر و مراسم عمامه گذاری طلاب را بخشی از برنامه‌های این دهه عنوان کرد.

,

حجت الاسلام کاملی‌فر اجرای جشن بزرگ و شبیه سازی واقعه غدیر در 29 شهریور ماه در تبریز و 30 شهریور ماه در شبستر و مرند را به عنوان دو برنامه مهم این دهه نام برد.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه