اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

سفر هیئت تجاری و فرهنگی روسیه به شهر تاریخی همدان

سفر هیئت تجاری و فرهنگی روسیه به شهر تاریخی همدان
در روزهای سوم و چهارم خردادماه هیأت روسی متشکل از شش نفر با هدف توسعه روابط تجاری، فرهنگی و دانشگاهی همچنین خواهر خواندگی همدان و ایکاترین بورگ روسیه به همدان سفر می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از صبح الوند، معاون برنامه‌ریزی استاندار همدان در نخستین کارگروه اقتصاد و امور دارایی استان در سال 93 گفت: هیأت روسی متشکل از شش نفر با هدف توسعه روابط تجاری، فرهنگی و دانشگاهی همچنین خواهر خواندگی همدان و ایکاترین بورگ روسیه به همدان سفر می‌کنند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, صبح الوند,

خسرو سامری با اشاره به اهداف سفر این هیأت تجاری اضافه کرد: در این سفر تفاهم نامه‌ای در زمینه کشاورزی، ماشین‌سازی، محیط زیست و مسائل شهری با سرمایه‌گذاران روسی منعقد خواهد شد.
وی افزود: شهر ایکاترین بورگ ششمین و از مهمترین استان‌های روسیه در زمینه معادن و اقتصاد و دارای تجارب ارزشمندی در زمینه فولاد و ماشین سازی است.
معاون برنامه‌ریزی استاندار همدان همچنین اظهار داشت: یک هزارو 580 میلیارد ریال تسهیلات اشتغال استان همدان تصویب شده است که به زودی در اختیار واحدهای صنعتی و تولیدی استان قرار خواهد گرفت.
سامری با اشاره به اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانه‌ها نیز اظهار کرد: سهمیه سوخت واحد‌های تولیدی متناسب با نیاز این واحد‌ها نیست و این سهمیه کم اعلام شده که این موضوع در ستاد هدفمندی یارانه‌های استان مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه