logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

محقق مؤسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلامی؛

کفویت مهمترین ملاک انتخاب همسر است

کفویت مهمترین ملاک انتخاب همسر است
محقق مؤسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلامی گفت: کفویت مهمترین ملاک انتخاب همسر است و علما در تعریف کفویت آن را هم‎سانی خانوادگی، مالی، اقتصادی و فرهنگی معنا کرده‎اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام رضا حریری محقق مؤسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلامی، در گفت‎و گو با خبرنگار گوهرشادنیوز، گفت: کفویت مهمترین ملاک انتخاب همسر است و علما در تعریف کفویت صحبت های زیادی داشته و برخی آن را همسانی خانوادگی، مالی، اقتصادی و فرهنگی معنا کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گوهرشادنیوز،,

حریری با بیان این مطلب که برخی از علما کفویت را تقوای صرف می دانند، اظهار داشت: اگر کسی با اندازه تقوای درجه 2 با شخصی برخوردار از تقوای درجه 1 ازدواج کند مخصوصاً کسانی که در درجه پایین تری از تقوا باشد در زندگی دچار آسیب می شود.

, حریری با بیان این مطلب که برخی از علما کفویت را تقوای صرف می دانند، اظهار داشت: اگر کسی با اندازه تقوای درجه 2 با شخصی برخوردار از تقوای درجه 1 ازدواج کند مخصوصاً کسانی که در درجه پایین تری از تقوا باشد در زندگی دچار آسیب می شود.,

این محقق مؤسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلامی، مراعات کفویت را سنجیدن شرایط خود با موقعیت همسر و خانواده اش  برشمرد، ابراز داشت: زن و مرد هر دو باید مراعات کفویت را داشته باشند چرا که عدم مراعات این اصل اساسی، آسیب ها و مشکلاتی را در مسیر زندگی به همراه خواهد داشت.

, این محقق مؤسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلامی، مراعات کفویت را سنجیدن شرایط خود با موقعیت همسر و خانواده اش  برشمرد، ابراز داشت: زن و مرد هر دو باید مراعات کفویت را داشته باشند چرا که عدم مراعات این اصل اساسی، آسیب ها و مشکلاتی را در مسیر زندگی به همراه خواهد داشت.,

وی با اشاره به فرمایش آیت الله بهجت که تناسب تقوا را اصلی ترین ملاک ازدواج می دانند، اظهار داشت: کسانی که از لحاظ کفویت هم سان نیستند در مراحل مختلف زندگی از جمله روابط جنسی، برخوردهای اجتماعی، اخلاق جنسی، تربیت فرزند و...با مشکلات عدیده ای مواجه می شوند.

, وی با اشاره به فرمایش آیت الله بهجت که تناسب تقوا را اصلی ترین ملاک ازدواج می دانند، اظهار داشت: کسانی که از لحاظ کفویت هم سان نیستند در مراحل مختلف زندگی از جمله روابط جنسی، برخوردهای اجتماعی، اخلاق جنسی، تربیت فرزند و...با مشکلات عدیده ای مواجه می شوند.,

حریری ازدواج افراد غیر هم کفو را عامل ایجاد فشار بر زوجین برشمرد و ادامه داد: فشارهای بی جا زندگی جوانان را از بسیاری از علایق و اهدافشان دور کرده و بعد از مدتی با درک این موضوع که زندگیشان بر مدار خوش آیند دیگران چرخیده دچار سرخوردگی می شوند.

,

این محقق مؤسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلامی مزاج شناسی را ملاک بعدی ازدواج و انتخاب همسر معرفی کرد و توضیح داد: تعادل و هماهنگی مزاج زوجین در برخورداری از زندگی آرام و موفق مؤثر بوده و برای تشخیص این هماهنگی باید با کارشناس طب سنتی مشورت کرد.

,

حریری با بیان این مطلب که مردم در قدیم به خاطر تغذیه سالم و آب و هوای پاک، مزاج های متعادلی داشتند، عنوان داشت: امروزه به خاطر تغذیه نامناسب، آب و هوای آلوده و خشک سالی های متوالی بیشتر مردم از لحاظ مزاجی به مشکل خورده و طبیعت نامتعادلی دارند.

, حریری با بیان این مطلب که مردم در قدیم به خاطر تغذیه سالم و آب و هوای پاک، مزاج های متعادلی داشتند، عنوان داشت: امروزه به خاطر تغذیه نامناسب، آب و هوای آلوده و خشک سالی های متوالی بیشتر مردم از لحاظ مزاجی به مشکل خورده و طبیعت نامتعادلی دارند.,

این محقق مؤسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلامی، هماهنگی مزاج را یکی از مؤلفه های ازدواج موفق برشمرد و عنوان داشت: مراعات این هماهنگی به معنای بدست آوردن همه آرامش در زندگی نیست بلکه زمینه سازی برای کسب آرامش است.

, این محقق مؤسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلامی، هماهنگی مزاج را یکی از مؤلفه های ازدواج موفق برشمرد و عنوان داشت: مراعات این هماهنگی به معنای بدست آوردن همه آرامش در زندگی نیست بلکه زمینه سازی برای کسب آرامش است.,

انتهای پیام/

,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه