logo
سه‌شنبه 14 مهر 1405 | سه‌شنبه 06 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  2. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  3. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  4. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  5. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  6. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  7. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  8. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  9. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  10. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  11. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  12. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  13. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  14. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  15. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  16. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  17. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  18. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  19. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  20. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید

با دوستان خشونت، با دشمنان مدارا:

عصبانیت پرخاشگرانه در برابر ملت و ادبیات ملتمسانه در برابر آمریکا

عصبانیت پرخاشگرانه در برابر ملت و ادبیات ملتمسانه در برابر آمریکا
ادبیات التماس آمیز دو سال پیش ظریف در شورای روابط خارجی آمریکا و برخورد تند اخیر وی در مجلس شورای اسلامی حکایت از نوعی رفتار با عنوان «وارونگی کارکردی» دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ۸دی، چند روز پیش محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه‌ی کشورمان در مجلس حضور پیدا کرد تا به سوال یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی که یکی از منتقدین سیاستهای وزارت خارجه دولت یازدهم نیز بود پاسخ دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ۸دی,

متاسفانه وزیر امور خارجه‌ی کشورمان که در دیدارهایش با مقامات و شخصیتهای سیاسی اروپایی تبسمی ممتد و مداوم بر لب دارد، در جلسه‌ی سوال نمایندگان مجلس با عصبانیتی عجیب و چهره‌ای خشمگین و اظهاراتی تند و غیرمودبانه ظاهر شد تا برخی نمایندگان این رفتار را نوعی توهین به نمایندگان تلقی نمایند.

,

روزنامه کیهان در این خصوص نوشت: وزیر امور خارجه در این نشست، با عصبانیت و تندی با نمایندگان برخورد کرد. این در حالی است که ظریف در تمامی دیدارهای خارجی و علی‌الخصوص دیدار با مقامات ۱+۵ همواره با چهره‌ای خندان حاضر می‌شود.

,

محمد ایمانی تحلیلگر مسائل سیاسی در این باره نوشت: وقتی آقای ظریف در مجلس پرخاشگرانه با نمایندگان مجلس حرف می‌زند و توپخانه هیجانش را به جای دشمن به سمت داخل شلیک می‌کند، بخواهد یا نخواهد، بفهمد یا نفهمد، یک پالس خطرناک به رصدگران در جبهه دشمن می‌فرستد. این رفتار جا به جا که می‌توان آن را وارونگی کارکردی نام نهاد، چراغ سبزی است مبنی بر اینکه وزارت خارجه تحت مدیریت وی، اراده یا رمق اعتراض موثر به بدعهدی و زیاده‌خواهی آمریکا را ندارد و جبهه‌ی اصلی را در داخل بسته است.

,

این را علاوه کنید به ادبیات التماس آمیز دو سال پیش در شورای روابط خارجی آمریکا مبنی بر در پیش بودن انتخابات مجلس در ایران و نیاز دولت و اصللاح طلبان به توافق! یا آن گفته که آمریکا می‌تواند ظرف ۵ دقیقه توان دفاعی ما را نابود کند! دستگاه دیپلماسی هر کشور باید عایق باشد نه رسانا. ساختمان عایق‌کاری شده و مهندسی ساز، سرما و گرمای بیرون را به درون خانه راه نمی‌دهد. برعکس سازه های بساز و بفروشی که رساناست؛ در تابستان، گرما و در زمستان، سرما را به داخل خانه راه می‌دهد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه