اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سید حسن نصرالله: مردم یمن پیروز هستند

سید حسن نصرالله: مردم یمن پیروز هستند
دبیرکل حزب الله لبنان در سخنانی جنایت رژیم متجاوز سعودی به مردم بی دفاع و مظلوم جنوب صنعا پایتخت یمن را که حدود ۷۰۰ شهید و زخمی برجای گذاشت، محکوم کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دبیرکل حزب الله تاکید کرد جنایت سعودی ها ضد مردم یمن برای رژیم بدسابقه ای همچون آل سعود امری طبیعی است ولی در نهایت مردم یمن پیروز خواهند شد.

به گزارش المنار، دبیرکل حزب الله لبنان در سخنانی جنایت رژیم متجاوز سعودی به مردم بی دفاع و مظلوم جنوب صنعا پایتخت یمن را که حدود ۷۰۰ شهید و زخمی برجای گذاشت، محکوم کرد.

بر اساس این گزارش سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان در سخنانی اظهار داشت: زمانی که به تاریخ رژیم سعودی و اقداماتش در حق جزیره عرب و کشورهای همسایه نگاه می کنیم، متوجه می شویم که کشتاری که توسط سعودی ها در یمن رخ داد، طبیعی و قابل پیش بینی بود.

وی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: محکوم کردن در برابر این جنایت هولناک، کار کوچکی است. ما ضمن ابراز تسلیت به خانواده های شهیدان، برای مجروحان نیز شفا طلب می کنیم و مردم مظلوم یمن را دعا می نماییم.

دبیرکل حزب الله تاکید کرد: باید با شدیدترین لحن این جنایت و کشتاری که امروز رخ داد، محکوم شود. این کشتار شمار زیادی از قدرت های جهان را رسوا خواهد کرد. به مردم یمن می گویم که بلاشک پیروز خواهید شد و خون شریف افراد انقلابی بر شمشیر تروریست ها و قاتلان فائق خواهد آمد.

سید حسن نصرالله افزود: مردم یمن با صبر و فداکاری شان بر متجاوزان پیروز خواهند شد. سعودی ها با پرداخت میلیاردها دلار از آمریکا سلاح می خرند و بازارهای سلاح آمریکا از این اقدام سود می برند اما سعودی ها این سلاح ها را در کشورهای ما و علیه ما به کار می گیرند.

وی عنوان داشت: در حال حاضر اگر از فسادی که باید با آن مبارزه کنیم، سخن بگوییم، در وهله نخست این فساد را در آمریکا و دشمن اسرائیلی می یابیم. آل سعود درست مطابق با میل آمریکا رفتار و ملت خود را گمراه می کند.

دبیرکل حزب الله بیان داشت: ما بر اساس تکلیف شرعی خود در مبارزه با دشمن صهیونیستی از یک طرف و مبارزه با خطر تکفیری ها و دور کردن آنها از مردم لبنان در مرزهای شرقی کشور، شهیدان و مجروحانی تقدیم کردیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

 

,

 

,

منبع:ایسنا

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه