اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

آیا تاریخ تکرار می شود؟

خطر صدور حکم بازداشت بیخ گوش رئیس دولت یازدهم

خطر صدور حکم بازداشت بیخ گوش رئیس دولت یازدهم
گویا کسانی در صدد باز سازی همان روند اشتباه و پرخسارتی هستند سرانجام آن به صدور حکم جلب و بازداشت ریس جمهور وقت یعنی هاشمی رفسنجانی) و خروج دسته جمعی سفرای اروپایی در سال ۷۵ انجامید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ۸دی،  در روزهای اخیر در خبرها آمده بود که کمیته‌ی امور خارجی پارلمان اروپا پیش نویس سند ” نقشه راه عادی سازی روابط اتحادیه اروپا با ایران پس از برجام” را تصویب کرده و به زودی آن را در پارلمان اروپا به رای خواهد گذاشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ۸دی,

سخنگوی وزارت امور خارجه، با انتقاد از تصویب سند راهبردی اتحادیه اروپا در قبال ایران  گفت “این‌گونه موضع‌گیری‌ها سؤال‌برانگیز و غیرسازنده است و هیچ کمکی به ارتقای گفتمان حقوق بشری نمی‌کند. در متن این مصوبه مواردی به‌ خصوص در زمینه‌ی وضعیت حقوق بشر در ایران وجود دارد که با واقعیت‌های موجود مطابقت ندارد”. کمیته امور خارجی پارلمان اروپا پنج‌شنبه گذشته پیش‌نویس سندی را تحت عنوان ” از نقشه راه عادی‌سازی روابط اتحادیه اروپا با ایران پس برجام” تصویب کرد و قرار است در جلسه آینده پارلمان اروپا به رأی گذاشته شود. در این سند با انتقاد از ”میراث انقلابی ایران و قانون اساسی آن ”، نسبت به نقض حقوق بشر در ایران ابراز نگرانی شده است.

,

همچنین محمد ایمانی تحلیلگر سیاسی در این رابطه نوشت:  بیست و چند سال پس از به بن بست خوردن روند ” تنش زدایی با اروپا ” در دولت سازندگی که از سوی اروپایی ها به ” گفت و گو های انتقادی ” تعبیر شد، گویا کسانی در صدد بازسازی همان روند اشتباه و پرخسارت هستند؛ روندی که سرانجام آن به صدور حکم جلب و بازداشت برای معمار سیاست تنش زدایی (ریس جمهور وقت آقای هاشمی رفسنجانی) و خروج دسته جمعی و توام با تهدید سفرای اروپایی در سال  ۷۵ انجامید. آیا خردمندانه است که هر عبرتی را دوباره تجربه کنند؟ تکرار مدل خسارت بار برجام در زمینه حقوق بشر یا انفعال و اغماض در قبال تعدی های گفتمانی، فقط موجب بدهکارتر شدن در مقابل غرب می شود. غربی که سرچشمه صادرات انبوه تروریسم و نقض سیستماتیک حقوق بشر است.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه