logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

شمارش معکوس برای عملیات آزادسازی موصل

شمارش معکوس برای عملیات آزادسازی موصل
همزمان با آغاز شمارش معکوس برای عملیات آزادسازی موصل از چنگ داعش نیروهای عملیات نینوا در بالاترین سطح آماده‌باش قرار گرفتند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل المیادین، فرماندهی عملیات نینوا نیروهای خود را در بالاترین سطح آماده‌باش با هدف آمادگی برای عملیات آزادسازی موصل قرار داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


نیروهای عراقی خود را برای عملیات آزادسازی موصل آماده کرده و همراه با تجهیزات نظامی در تمام جبهه‌های نبرد مستقر شده‌اند و قرار است عملیات آزادسازی موصل از چنگ داعش به‌زودی آغاز شود.

نیروی هوایی عراق امروز یکشنبه با ریختن هزاران اعلامیه روی موصل، پایتخت خودخواندۀ داعش در عراق، دربارۀ عملیات نظامی پیش‌ِرو به ساکنان این شهر هشدار دادند.

در این اعلامیه‌ها که صبح یکشنبه روی موصل ریخته شد، آمده‌ است: «زمان جشن گرفتن برای عراقِ عاری از داعش یا هرگونه عقیدۀ شیطانی» و «زمان پیروزی» فرا رسیده است.

ارتش در این اعلامیه خاطرنشان کرد: «در تدارک اقداماتی برای آزادسازی موصل و به‌دست آوردن امنیت و ثبات در این منطقه هستیم».

گروه تروریستی داعش سحرگاه روز بیستم خرداد (10 ژوئن) سال 1393 به موصل مرکز استان نینوا و دومین شهر بزرگ عراق واقع در 400 کیلومتری بغداد پایتخت این کشور حمله کرد و این شهر را به تصرف خود درآورد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه