اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رییس‌جمهور در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی:

تاکید بر برخورد با جریان پایان‌نامه فروشی

تاکید بر برخورد با جریان پایان‌نامه فروشی
رییس جمهور، عاشورا را مهم‌ترین حادثه تاریخ در تعیین سرنوشت امت اسلامی دانست و تاکید کرد که خوشبختانه امروز آموزه‌های عظیم فرهنگ عاشورا از مرز شیعه و اسلام گذشته و همه انسانهای آزاده را در بر گرفته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش ایلنا، حجت‌الاسلام حسن روحانی عصر سه شنبه در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: انسانهای فرهیخته و بسیاری از نخبگان اندیشه ورز جهان، علیرغم نگرشهای مختلف فکری، امام حسین (ع) را الگوی آزادگی، عدالتخواهی و ایستادگی در برابر ظلم و استبداد می‌دانند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی، آغاز و ادامه نهضت اسلامی و پیروزی در دفاع مقدس را ملهم از فرهنگ عاشورا دانست و اظهارداشت: ماه محرم فرصتی بزرگ برای اصلاح و زدودن تحریف‌ها و تبیین و غنی سازی فرهنگی حسینی است.

روحانی همچنین با اشاره به روایات منسوب به ائمه علیهم السلام و نیز تاکیدات امام راحل، اهتمام به حفظ و انتقال شیوه‌های سنتی عزاداری را ضروری خواند.

اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه این جلسه، بر ضرورت برخورد لازم با جریان پایان نامه فروشی و نوشتن مقالات ISI در کشور که با پشتیبانی سازمان یافته عناصر خارجی و مساله دار و یا جاهل انجام می‌شود، تاکید کردند.

در همین چارچوب مقرر شد وزارت کشور با همکاری قوه قضاییه، برخورد حقوقی و قضایی متناسب با این موضوع که طبق تاکیدات رییس قوه قضاییه در این جلسه، جعل و جرم عنوان شد، انجام دهد.

 همچنین در این جلسه به آشفتگی معماری، ساخت و ساز و بناهای شهری و غیر شهری، علیرغم تمدن تاریخی معماری کشور قبل و بعد از اسلام اشاره و گزارش کارگروهی که در زمینه وضعیت معماری و شهرسازی فعال شده است، قرائت شد.

مقرر شد در جلسه آتی شورای عالی انقلاب فرهنگی که با حضور وزیر راه و شهرسازی و دیگر مسئولین مربوطه برگزار خواهد شد، سیاست‌ها، چارچوب‌ها و ضوابط اساسی ارزیابی گردد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه