logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

نگرانی مردم از اجرای یک طرح آزمایشی در نقده

نگرانی مردم از اجرای یک طرح آزمایشی در نقده
مردم نقده از زمان شروع طرح پایلوت ایراپن با تردید به آن نگریسته اند و حتی برخی دلیل انتخاب نقده برای این طرح را با شایعاتی که فعلا قابل تأیید نیستند مرتبط می دانند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سولدوز خبر،از بهمن ماه سال گذشته طرح آزمایشی موسوم به "ایراپن" در چهار شهر نقده، مراغه، بافت و شهرضا آغاز شده است و پس از موفقیت در شهرستان های پایلوت به صورت گسترده در کشور اجرا می شود تا آنطور که پیش بینی شده وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با توجه به سند سلامت کشور، قدمی در کاهش مرگ و میر زودرس بردارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سولدوز خبر,


آمارها میگویند 86 درصد از مرگ و میرهای کشور به علت ابتلا به چهار بیماری غیرواگیر قلبی و عروقی، سرطان، آسم و دیابت و همچنین تصادفات و مشکلات روحی و روانی است و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در صدد است با این طرح، میزان این بیماری ها را کاهش دهد.

بر اساس این طرح مشخص می شود که خطر بیماری های مورد نظر در 10 سال آینده، در زندگی فرد چند درصد بوده تا در راستای پیشگیری از ابتلا به این نوع بیماری ها تلاش و برنامه ریزی های متناسب به عمل آید.

در همان زمان اجرای این طرح در نقده شایعات و نگرانی هایی مبنی بر دلیل انتخاب نقده بعنوان یکی از چهار شهر پایلوت برای طرح ایراپن مطرح شد و افکار عمومی این شهر تصور می کنند که احتمالا بیماری های مورد توجه در این طرح از جمله سرطان، شیوع قابل توجهی در نقده دارد.

هر چند مسئولان مرکز بهداشت نقده تمام این ادعاها را رد کردند اما حالا ایجاد مرکز سرطان شناسی در نقده دوباره تمام این شایعات را بر سر زبان ها انداخته است.

تلاش های خبرنگار سولدوز خبر برای مصاحبه با مسئولان مرکز بهداشت و درمان نقده تاکنون با امروز و فردا کردن روبرو شده اما این تلاش ها برای دریافت پاسخ سوالات افکار عمومی همچنان ادامه دارد.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه