اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس شورای شهر کوار در بیانیه ای خطاب به رئیس جمهور:

دیدار رئیس جمهور با رؤسای شوراهای شهرستان‌ها تبلیغاتی است

دیدار رئیس جمهور با رؤسای شوراهای شهرستان‌ها تبلیغاتی است
رئیس شورای شهر کوار در بیانیه ای خطاب به رئیس جمهور گفت: چرا این همایش و جلسه در اوایل دوران خدمت دولت صورت نپذیرفت و این اواخر عمر دولت که صراحتاً جنبه تبلیغاتی می تواند داشته باشد خاطر مبارکتان به نمایندگان مردم رسیده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بهارکوار، سید حجت حسینی رئیس شورای اسلامی شهر کوار طی بیانیه ای خطاب به رئیس جمهور از قدرت نفوذ محدود شوراها در سطح محلی و منطقه ای و همچنین عدم توجه دولت تدبیر و امید به شوراهای اسلامی در طول چندسال اخیر انتقاد کرد و دیدار با رؤسای شوراهای اسلامی شهرستان ها را در این برهه زمانی صرفا تبلیغاتی دانست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهارکوار,

 

,

متن بیانیه بدین شرح است:

,

جناب آقای دکتر روحانی رئیس جمهور محترم دولت تدبیر و امید

,

سلام علیکم

,

احتراماً استحضار دارید که در کشور ایران همه مسئولین به نوعی به صورت مستقیم و غیر مستقیم توسط مردم انتخاب می شوند، لذا وزرای دولت و مدیران کل ادارات از جمله مسئولینی هستند که به صورت غیرمستقیم و با واسطه توسط مردم انتخاب می گردند و همین مردم نمایندگانی در سطح کلان کشور انتخاب می نمایند که در انتخاب و عملکرد وزرای دولت نقش مستقیم دارند و در سطح شهرها و روستاها نیز نمایندگانی به عنوان مدافع حقوق خود به نام شورا انتخاب می نمایند.

,

آنچه از این قرائن و شواهد بر می آید جایگاه مردم در نظام جمهوری اسلامی اهمیت ویژه ای دارد، هر چند حدود و اختیارات شوراها نیز مشخص گردیده است، اما آنچه قدر مسلم است این است که در تصمیم گیریها و برنامه ریزیهایی محلی که هدف آن خدمات رسانی شایسته تر به مردم می باشد نظرات مردم حتی به عنوان یک مشاور هم لحاظ نمی گردد، هر چند شوراها با فریاد و فغان، خواهش و تمنا هم که باشد نهایت تلاش خود را می نمایند تا با کمترین ابزارها و اختیاراتی که قانون برای آنها تدوین نموده است بیشترین بهره وری در جهت انعکاس آلام و مشکلات مردم به مسئولین نمایند اما این مهم که می تواند کمک بسزایی در پیشرفت خدمات رسانی به مردم نماید محقق نگردیده است و مدیران اجرایی دولتها هم فقط در پیشبرد اهداف خودشان که جای اعمال سلیقه نیز زیاد دارند به شوراها نظر دارند و نمایندگان عالی دولتها در سطح استانها و شهرستانها رغبتی از خود در جهت تعامل با نمایندگان مردم نشان که نمی دهند بلکه بعضا برخی تقابل هم دارند، هر چند در شهرستان کوار گذر زمان باعث ایجاد تعامل نسبتا خوبی بین نماینده دولت و مردم گردیده است، اما نمایندگان دولتها و مدیران اجرایی مگر اینکه بنا به مصلحت خود از شوراها مشورت و همفکری نمایند و گرنه قانون مدونی در این زمینه وجود ندارد، به نظر می رسد قوانین و حدود اختیارات شوراها به عنوان نمایندگان مستقیم مردم نیاز به بازنگری و ارتقا دارد.

,

 

,

از آنجاییکه که حضرتعالی در تاریخ ۹۵/۰۸/۰۱ اقدام به دعوت از رؤسای شورای شهرستانها جهت دیدار و ملاقات با آنان نموده اید که عمل خداپسندانه ای و لازم و ضروری هم به نظر می رسید، اما سوال و گلایه حقیر به عنوان یک عضو شورا و خادم مردم این است که چرا این همایش و جلسه در اوایل دوران خدمت دولت صورت نپذیرفت و این اواخر عمر دولت که صراحتاً جنبه تبلیغاتی می تواند داشته باشد خاطر مبارکتان به نمایندگان مردم رسیده است، آیا حداقل امکان نداشت در طول عمر این دولت لایحه ای در حمایت از شوراها و ارتقای جایگاه واقعی مردم به مجلس ارائه می نمودید، البته در تمام دولتها این رویکرد مشاهده گردیده و علاقه ای از خود در این خصوص نشان نداده اند.

,

 

,

در پایان امیدواریم خداوند سرانجام کار را خشنودی خودش و رستگاری بندگانش قرار دهد.

,

 

,

من الله توفیق

,

سید حجت حسینی

,

رئیس شورای شهر کوار

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه