logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

روستاییان بالای ۷۰ سال بازنشسته می شوند

روستاییان بالای ۷۰ سال بازنشسته می شوند
نمایندگان مجلس شورای اسلامی دولت را مکلف کردند همه بیمه شدگان تحت پوشش صندوق بیمه اجتماعی و روستاییان و عشایر را که به ۷۰ سالگی رسیده اند، بازنشسته کند و متناسب با سنوات حق بیمه، مستمری بپردازد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بر اساس این مصوبه، دولت مکلف است کلیه بیمه شدگان تحت پوشش صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر را که به سن 70 سالگی رسیده اند ، در صورت تقاضای آنان و داشتن سابقه پرداخت حق بیمه به مدت 10 سال به صندوق مذکور بازنشسته نموده و متناسب با سنوات حق بیمه پرداختی ، مستمری به آنان پرداخت نماید.
بر اساس تبصره (1) این ماده؛ از تاریخ لازم الاجرا شدن این قانون تا 5 سال، هر سال یک سال از سقف سن بازنشستگی کم خواهد شد و یک سال به سنوات بیمه پردازی افزوده می شود.
بر اساس تبصره (2)هم ؛ شرط سنی برای عضویت بیمه گذاران جدید این صندوق حداکثر 50 سال تعیین می شود.
تبصره (3)هم می گوید: بار مالی ناشی از اجرای این قانون از محل بند (ب) ماده (7) قانون هدفمند کردن یارانه ها و ماده (29) قانون اجرای سیاست های کلی اصل (44) تأمین می شود.

براساس تصمیم امروز نمایندگان، بند (1) ماده الحاقی (50) نیز به این شرح اصلاح شد: «در صورت تأمین منابع در بودجه سالانه ارتقای بهره وری آبیاری بخش به حداقل 60 درصد پس از پنج سال از تصویب این قانون از طریق اجرای عملیات زیربنایی آب و خاک ازجمله طرح های تجهیز و نوسازی، توسعه شبکه ها، زهکش ها و روش های نوین آبیاری و اجرای عملیات به زراعی و به نژادی و استمرار آن در سنوات بعدی».
همچنین بند (7) ماده الحاقی 50 نیز به این شرح اصلاح شد: «در صورت تأمین منابع در بودجه سالانه گسترش پوشش بیمه تولیدات بخش کشاورزی و عوامل تولید تا رسیدن به سطح پوشش صد درصدی».

واریز درآمدهای حاصل از خدمات کنسولی به خزانه
وزارت امور خارجه نیز مجاز شد درآمدهای حاصل از خدمات کنسولی را به خزانه کل کشور واریز و معادل آن را وصول کند.
نمایندگان در ادامه بررسی لایحه احکام دائمی برنامه های توسعه ای کشور و اصلاح ماده 41 این لایحه به وزارت امور خارجه اجازه دادند درآمدهای حاصل از خدمات کنسولی را به حساب درآمد اختصاصی که به همین منظور نزد خزانه داری کل کشور افتتاح می شود، واریز و معادل آن را از محلی که همه ساله در قوانین سنواتی پیش بینی می شود دریافت کند.

همچنین نمایندگان با اصلاح ماده الحاقی 36 تصویب کردند: اعتبارات سازمان هواپیمایی کشوری از محل درآمدهای اختصاصی، کمک  ها و سایر درآمدهایی که براساس تعرفه مصوب شورای عالی هواپیمایی با رعایت مواد 38 و 39 قانون محاسبات عمومی کشور وصول شود، تأمین می شود.

همچنین براساس ماده الحاقی 52 کلیه معاملات راجع به اموال غیرمنقول ثبت شده مانند بیع، صلح، اجاره، رهن و نیز وعده یا تعهد به انجام اینگونه معاملات باید به طور رسمی در دفاتر اسناد رسمی تنظیم شود مگر اسنادی که به تشخیص دادگاه دارای اعتبار شرعی است.‌

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
, واریز درآمدهای حاصل از خدمات کنسولی به خزانه,
,
,
,
,
,
,

قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران دائمی شد
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ادامه بررسی لایحه احکام دائمی برنامه های توسعه کشور، همچنین ماده الحاقی پنج این لایحه را که یکی از موضوعات بحث برانگیز جلسه علنی دیروز مجلس بود تصویب کردند.
نمایندگان در جلسه دیروز درباره تصویب و حذف آن به نتیجه نرسیدند و آن را به جلسه علنی امروز موکول کردند.
ماده الحاقی پنج لایحه احکام دائمی برنامه های توسعه کشور، می گوید: « قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران مصوب 2 دی ماه 91 و اصلاحات بعدی آن با اصلاحات زیر( که در پیوست وجود داشت) دائمی می شود».
از مجموع 226 نماینده حاضر در صحن علنی مجلس 205 نفر به این اصلاحیه رای مثبت ،‌ 6 نفر رای مخالف و 4 نفر رای ممتنع دادند و 11 نفر نیز علیرغم حضور در صحن در رای گیری شرکت نکردند.
 پس از رای قاطع نمایندگان ، علی لاریجانی گفت: این اصلاحیه با رای خیلی استثنایی تصویب شد.
رئیس مجلس گفت: با این مصوبه عملا قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران که انشاالله در شورای نگهبان هم تصویب خواهد شد، دائمی می شود و اصلاحات مد نظر در برنامه ششم و یا در قالب لایحه و طرح اعمال خواهد شد.
 

, قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران دائمی شد,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

 

,

منبع:شبکه خبر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه