در نشست کمیته سل دانشگاه زابل عنوان شد؛
آموزش بهترین راهکار مبارزه با سل به شمار می رود
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهرستان زابل عنوان کرد: با توجه به کمبود اطلاعات در منطقه در مورد سل، آموزش بهترین راهکار مبارزه با سل به شمار می رود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از اوشیدا؛ علی اکبر نصیری در نشست کمیته سل دانشگاه زابل اظهار داشت: با توجه به آمار مسلولان در منطقه سیستان در طی سال های اخیر فعالیت های کمیته سل در شهرستان زابل بسیار خوب و چشمگیر بوده است.
وی با بیان اینکه، شیوه ها و فعالیت های بیمار یابی در سیستان بسیار خوب بوده افزود: با توجه به آمار سل و شرایط آن در سیستان تلاش های بیشتری در این راستا باید انجام شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهرستان زابل با عنوان اینکه، پرسنل و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی در تمامی حوزه ها کوشش و همکاری مضاعف داشته و نقاط ضعف و قوت در بیماریابی مشخص شود تصریح کرد: بیماری سل در منطقه سیستان دارای دلایل ویژه ای از قبیل طوفان ها و پدیده ریزگردها می باشد که در این راستا نیازمند پرورش نیروهای کارآمد و توجه ویژه به شهرستانهای سیستان می باشد.
نصیری با اشاره به، برای مقابله با بیماری سل به نیروها انگیزه داده و نظارت ها نیز مستمر باشد ابراز داشت: برنامه مدون بسیار خوبی از سوی معاونت بهداشتی به وزارت بهداشت ارائه شده که پس از بررسی اجرایی خواهد شد.
وی در پایان گفت: فرهنگ سازی، آموزش، حساس کردن مردم به این بیماری در اولویت قرار گیرد تا موجب کاهش بیشتر این بیماری در سیستان شود.
انتهای پیام/م
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه