اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد استان قزوین:

یکی از چالش‌های فرهنگی جامعه ما بی توجهی به قشر جوان است

یکی از چالش‌های فرهنگی جامعه ما بی توجهی به قشر جوان است
مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد استان قزوین یکی از چالش‌های فرهنگی جامعه را بی توجهی به قشر جوان دانست و گفت: باید برای جوانان در مساجد برنامه داشته باشیم چرا که آمریکا و صیهونیست به دنبال این است که جوان وارد مساجد نشود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای البرز ، حجت الاسلام عباس اوتارخانی مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد استان قزوین ظهر امروز(جمعه) در سخنرانی پیش از خطبه‌های عبادی سیاسی نمازجمعه شهر الوند با بیان اینکه از مهمترین مصادیق صدقه جاری ساخت مسجد است، گفت: عمرانی و آبادانی مساجد برای کسانی است که اهل ایمان هستند و به خدا و روز قیامت ایمان دارند. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای البرز,


وی در ادامه ابا اشاره به آیه 18 سوره مبارکه توبه افزود: مسجد سازی و آبادانی مساجد تنها برای کسانی است که اهل ایمان هستند و تنها چیزی که در دنیا پس از مرگ از آدمی دستگیری می کند همین صدقه جاریه است. 

مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد استان قزوین با بیان اینکه آبادانی مسجد فقط به عمران ظاهری رسیدن مسجد نیست، ابراز داشت: باید مسجد مرکز تجمع مومنین باشد و باید به جایی برسیم که جامعه از عمرانی معنوی مسجد استفاده کنند. 

این استاد حوزه علمیه با اشاره به آیه 264 سوره مبارکه بقره اظهار کرد: شرط پذیرش این صدقه جاریه این است که اگر اهل صدقه هستیند باید مراقب باشیند که با منت گذاشتن و اذیت کردن ثواب صدقه را ضایع نکنید. 

اوتارخانی ادامه داد: کسانی هستند که به سمت صدقه جاریه قدم برمی‌دارند و متاسفانه به دنبال ریا هستند و ثواب کار را از بین می‌برند باید هم بدنبال عمرانی آبادانی مسجد باشیم و هم باید به دنبال عمران معنوی مسجد باشیم، گاهی مسجد می‌سازند و تعمد دارند که نامشان را در مسجد ذکر کنند. 

امام جماعت مدیر مسجد است 
مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد استان قزوین با بیان اینکه در مسائل مسجد باید مدیریت مسجد معلوم شود، عنوان کرد: مسجد یک مدیر و رییس دارد و آن هم امام جماعت است باید به فرمایشات رهبری که فرمودند مسجد یک محور دارد و آن محور امام جماعت است توجه داشته باشیم. 

وی در ادامه افزود: اگر به دنبال جریان دینی در یک مسجد هستیم باید با امام جماعت هماهنگ شویم، در سیره نبوی از صحابه خود مشورت می‌گرفتند و هم از آنها کار می‌خواستند، هیئت امنا هم در کنار امام جماعت باید همچون صحابه عمل کنند. 

این استاد حوزه علمیه با اشاره به هجمه‌های فرهنگی در دنیا تصریح کرد: دشمن برای اینکه جوانان ما را به سمت خود سوق دهند نقشه‌های بسیار زیادی طراحی کرده است.
 
مساجد فعالتر عمل کنند 
اوتارخانی با بیان اینکه مساجد را باید فعالتر از گذشته اداره کنیم، ابراز کرد: باید تمام آحاد جامعه و مردم برای جذب جوانان به مساجد تلاش کنند و در حلقه‌های آموزشی گردهم جمع شوند. 

وی یکی از چالش‌های فرهنگی جامعه را بی توجهی به قشر جوان دانست و گفت: باید برای جوانان در مساجد برنامه داشته باشیم چرا که آمریکا و صیهونیست به دنبال این است که جوان وارد مساجد نشود. 

این استاد در پایان اظهار داشت: باید به دنبال ترویج فرهنگ شهدا باشیم و به تدابیر رهبری جامعه عمل بپوشیم چراکه اگر اینان نبودند ایران سوریه ای دیگر می‌شد. 
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه