اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

در مصاحبه با مدیر کل دامپزشکی استان قزوین؛

آیا سلامت ماهی های زنده موجود در بازار را تضمین می‌کنید؟

آیا سلامت ماهی  های  زنده موجود در بازار را تضمین می‌کنید؟
مدیر کل دامپزشکی استان قزوین در مصاحبه با صبح قزوین به این سوال که " آیا سلامت ماهی‌های زنده موجود در بازار را تضمین می‌کنید؟" پاسخ داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین، چندی است سلامت ماهی‌های زنده عرضه شده در فروشگاه‌های سطح استان مورد سوال و توجه همشهریان قرار گرفته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین,


سید بهمن نقیبی مدیر کل دامپزشکی استان قزوین در این خصوص می گوید: بیشتر ماهی‌های زنده وارادتی استان از زنجان وارد می‌شوند و اقدامات گسترده‌ای در جهت بررسی سلامت این ماهی‌ها صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه تقریبا تمام حمل‌کننده‌گان ماهی‌های زنده با مجوزهای لازم اقدام به جابه‌جایی می‌کنند، ادامه می‌دهد: با استناد به گواهی‌های صادره از سوی همکاران در ادارات کل سایر استان‌ها با اطمینان قابل توجهی سلامت ماهی‌های زنده وارداتی و عرضه شده در بازارهای سطح استان مورد تایید این اداره کل است.

این مسئول با اشاره به حذف سم مالاشیت گرین در مجموعه‌های پرورش ماهی استان، تصریح می‌کند: اداره کل دامپزشکی استان با توجه به حذف سم مالاشیت گرین در مجموعه‌های پرورشگاهی سطح استان و تضمین سلامت ماهی‌های تولید شده در این مجموعهها تمایل دارد تا همشهریان از تولیدات داخلی استفاده کنند اما این اداره کل نمی‌تواند به صورت انحصاری عمل کرده و واردات به استان را محدود کند و فروشندگان را ملزم به فروش ماهی‌های تولید شده در داخل استان کند.

نقیبی اضافه می‌کند: تفکیک فروش در فروشگاه‌ها نیز یکی از راهکارهای موثر در کاهش آلودگی‌های احتمالی است، به عنوان مثال در استان البرز فروشگاه‌های عرضه گوشت ماهی نمی‌توانند ماهی زنده بفروشند و فروشگاه‌های عرضه ماهی زنده نمی‌توانند گوشت ماهی به فروش برسانند.

وی اظهار می‌کند: با اجرای این طرح از انتقال اجرامی که امکان آلودگی دارد جلوگیری شده و سلامت این نوع محصولات نیز تضمین می‌شود.

مدیر کل دامپزشکی استان قزوین در خصوص نگرانی برخی همشهریان از آلودگی مخازن عرضه ماهی‌های زنده در فروشگاه‌ها نیز به خبرنگارصبح قزوین، می‌گوید: در برخی موارد املاح و اجرام موجود در آب ممکن است موجب ایجاد رسوبات قابل مشاهده‌ای در این مخازن شود که به سلیقه و نظافت فروشنده مربوط است.

نقیبی با اشاره به بازرسی‌های دوره‌ای از این مراکز ادامه می‌دهد: طی بررسی‌های انجام شده در فروشگاه‌های عرضه ماهی زنده در بازار سپه توسط کارشناسان این اداره جرم خاصی از این مخازن جدا نشد و کدورت آب در این حوزچه‌های کوچک دلیل بر وجود میکروب و آلودگی نخواهد بود.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, صبح قزوین,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه