اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

رئیس شورای شهرستان بهارستان:

هدف از تشکیل بسیج حراست و پاسداری از ایران اسلامی است

هدف از تشکیل بسیج حراست و پاسداری از ایران اسلامی است
میثم بابایی گفت: با اینکه بسیج در حوزه های مختلفی فعالیت دارد اما حراست و پاسداری از ایران و انقلاب جزو اصلی ترین اهداف این نهاد مردمی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی بهارستانه، میثم بابایی رئیس شورای شهرستان بهارستان در گفتگو با خبرنگار بهارستانه با اشاره به این امر که روح انقلاب را بسیج تشکیل می دهد گفت: در دوره های مختلف انقلاب اسلامی ایران، از آغاز تاکنون هرگاه که نیروی وحدت، همدلی و همراهی مردم در مسیر مقابله با مشکلات یا رشد و توسعه کشور قرار گرفت، قدرت لایزال الهی نیز پشتیبان آن بود و اوج این حرکت عظیم، خالص و مردمی که با عشق به ذات باری تعالی و پیروی از رهبر کبیر انقلاب اسلامی شکل گرفت در بسیج مردمی مستضعفین ایران اسلامی تجلی پیدا کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی بهارستانه,

وی بسیجیان را از حافظان اصلی امنیت کشور خواند و بیان داشت: درست است که بسیجیان در حوزه های بسیار زیادی فعالیت می کنند اما در اصل هدف آن ها حراست و پاسداری از میهن اسلامی مان با جان های گرانقدرشان است.

,

میثم بابایی در ادامه تشکیل بسیج را از مهم ترین اتفاقات تاریخ انقلاب اسلامی خواند و تشریح کرد: بی تردید شکل گیری بسیج مستضعفین به فرمان بنیانگذار انقلاب اسلامی در پنجم آذرماه سال ۵۸ یکی از نقاط عطف تاریخ پرفراز و نشیب انقلاب اسلامی بود تا شور انقلابی، ساده زیستی، صفا، صمیمیت، ایثار، ایمان سرشار و تقوای الهی را در قالب بسیج بازتعریف کند و آن را به یک خواست عمومی در دفاع از آرمان های متعالی انقلاب درکنار مردم تبدیل کند.
وی ضمن اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در ارتباط با سال اقتصاد مقامتی، اقدام و عمل متذکر شد: امروز پس از گذشت ۳۷ سال از فرمان تشکیل این نهاد مردمی، در سالی که توسط مقام معظم رهبری به نام اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل، نامگذاری شده است بیش از هر زمان دیگری نیاز به نیروی وحدت، ایثار، تقوا، صفا و صمیمیت این نهاد مردمی در راه بسط امید به آینده به منظور رشد و پیشرفت کشور احساس می شود.
رئیس شورای شهرستان بهارستان در پایان ضمن تبریک هفته بسیج افزود: برای بسیجیان و تمام مردم ایران پایداری در راه حفظ ارزش ها که حاصل رشادت های شهدا، جانبازان و آزادگان برای سربلندی ایران اسلامی است را آرزومندم.

,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه