logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

دریادار سیاری خبر داد

نمایش اوج آمادگی بالگردی نیروی دریایی در رزمایش ولایت 93

نمایش اوج آمادگی بالگردی نیروی دریایی در رزمایش ولایت 93
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: اوج آمادگی رزمی بالگردهای نیروی دریایی راهبردی ارتش را نیمه دوم سال در رزمایش ولایت 93 و در شمال اقیانوس هند شاهد خواهیم بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا،  به نقل از روابط عمومی نیروی دریایی ارتش؛ امیر دریادار سیاری در مراسم تحویل 20 فروند بالگرد بازسازی شده در شرکت پنها و تحویل آن به نیروهای مسلح افزود: ما از حضرت امام(ره) درس خودباوری آموخته‌ایم و اگر امروز به این جایگاه دست یافته‌ایم به خاطر درسی بود که آن بزرگوار به ما دادند. 

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
 
وی گفت: موضوع تسلط به آب‌های آزاد از اهمیت فراوانی برخوردار است و ما امروز توانسته ‌ایم تا مدار 10 درجه شمالی در آب‌های آزاد حضور داشته باشیم. 
 
دریادار سیاری افزود: سال‌های قبل بالگردهای موردنیاز نیروی دریایی ارتش وضع مناسبی نداشت اما متخصصان شرکت پنها توانستند با بازسازی این بالگردها توان نیروی دریایی را در این زمینه احیا کنند. 
 
وی گفت: نیروی دریایی هم‌اکنون با این بالگردها گشت‌های بلند مدت در آب‌های سرزمینی کشورمان دارد و کسی باور نمی‌کرد که این بالگردها در شرایط عملیاتی قرار گیرد. 
 
دریادار سیاری افزود: تجهیز این بالگردها نیز از اهمیت بالایی برخوردار است و امروز توانسته‌ایم به این توان دستی یابیم.

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: اوج آمادگی رزمی بالگردهای نیروی دریایی راهبردی ارتش را نیمه دوم سال در رزمایش ولایت 93 و در شمال اقیانوس هند شاهد خواهیم بود.


انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه