اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دادستان زابل؛

اعتیاد و سرقت عمده معضلات سیستان را تشکیل می دهند

اعتیاد و سرقت عمده معضلات سیستان را تشکیل می دهند
دادستان شهرستان زابل عنوان کرد: اعتیاد سرمنشاء اغلب بزهکاریهاست و در این راستا اعتیاد و سرقت عمده مشکلات موجود در شهرستان زابل را تشکیل می دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد سرگزی در گفتگو با اوشیدا ابراز داشت: اعتیاد مهم ترین عامل انحراف در هر منطقه به شمار می رود و در این راستا فرد معتاد برای تهیه مواد به تکدی گری و سرقت روی آورده که این معضل در منطقه سیستان به وفور مشاهده می شود.

وی افزود: طبق آمار موجود از بین جمعیت یک هزار و ۴۰۰ نفره زندانیان در زندان زابل تنها یک نفر کارمند بوده و شمار زیادی از آنان معمولا بیکار یا دارای مشاغل کاذب هستند که این موضوع نشان از رابطه مستقیم میان بیکاری و اعمال جرم دارد بنابراین اگر وضعیت معیشت مردم مناسب باشد به طور حتم بزهکاری ها نیز در جامعه کاهش چشم گیر خواهد داشت.

دادستان زابل با عنوان اینکه، اعتیاد یک بیماری است و دولت نیز امکانات خوبی برای ترک اعتیاد دراختیار کمپ ها قرار داده است ادامه داد: از میان ۱۸ کمپ موجود در زابل تنها ۲ کمپ دارای خروجی خوبی هستند اگرچه بخش عمده ای صادقانه کار می کنند اما بخش دیگر متاسفانه تخلفات زیادی مرتکب می شوند که به زودی با ورود جدی به این حوزه با متخلفان برخورد خواهد شد.

سرگزی زابل با اشاره به اینکه، متاسفانه متادونی که برای درمان بیماران در اختیار برخی از مراکز ترک اعتیاد گذاشته می شود در بازار آزاد بفروش می رسد تاکید کرد: به طور حتم با این مراکز متخلف برخورد خواهد شد و در این راستا نه تنها با هیچکدام از این افراد مماشات نمیکنیم بلکه کمپ ها را در مسیر رسالت اصلی آنان قرار داده تا به این طریق مشکل اعتیاد در منطقه حل شود.

وی اضافه کرد: در طی پنج سال گذشته، دستگاه قضایی سیستان و بلوچستان دارای کمترین میزان جرم در میان دیگر استانهای کشور بوده که نشان از توجه این دستگاه به رسالت وجودی خود در سطح استان دارد.

سرگزی تاکید کرد: به منظور رفع مشکلات مردم به صورت جدی و تکریم ارباب رجوع ، درب اتاق دادستان در روزهای دوشنبه و چهارشنبه به روی مردم گشوده تا بدون واسطه به بیان مشکلات و معضلات خود بپردازند تا از این طریق دست سود جویانی که از مظلومیت مردم سواستفاده می کنند و خود را با روشهای متقلبانه و کذب صاحب نفوذ در سیستم قضایی معرفی می کنند کوتاه شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه