اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عمر زندگی مشترک در بین جوانان بسیار کوتاه شده است

عمر زندگی مشترک در بین جوانان بسیار کوتاه شده است
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد شاهرود گفت: انتخاب باید عاقلانه صورت گیرد و ازدواج عاشقانه انجام شود. لذا وابستگی عاطفی و صمیمیت قبل از ازدواج مانع شناخت است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛   به نقل از  داهی از شاهرود، حجت‌الاسلام فرج‌الله هدایت نیا عضو هیأت علمی گروه فقه و حقوق در خصوص راهکارهای ازدواج در بین جوانان و همچنین برخی از آسیب ها در زندگی مشترک جوانان گفت:  متاسفانه در حال حاضر، آمارها در ایران نشان می‌دهد عمر زندگی مشترک در بین جوانان بسیار کوتاه شده است و مسئولین فرهنگی در جامعه باید به فکر آسیب شناسی و همچنین یافتن راه حلی برای این چالش پر اهمیت در کشور باشند و این واقعیتی غیرقابل‌انکار است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, داهی از شاهرود،,

 هدایت نیا ادامه داد: برای اثابت این ادعا می توان به نمودار ها و آمار و ارقام های موجود در سازمان ثبت احوال در کشور مراجعه کرد و به عمق این فاجعه پی برد.  دریکی از نمودارها آمده است که در سال 94 بالای 160هزار طلاق اتفاق افتاده که بیش از 22هزار طلاق کمتر از یک سال زندگی مشترک را تجربه کرده‌اند و درمجموع طلاق‌هایی که در کمتر از 5 سال زندگی مشترک اتفاق افتاده اگر با کل آمار طلاق مقایسه شود مبین این حقیقت است که عمر زندگی مشترک در بین جوانان بسیار کوتاه شده است. پیام دیگر آمارها این است که اکثر طلاق‌ها در بین زن و شوهرهایی اتفاق می‌افتد که هم‌سن هستند.

, 5,

این کارشناس فرهنگی همچنین در خصوص الگوی رابطه ها افزود: اگر بخواهیم الگوهای رابطه ها را دسته‌بندی کنیم در سه دسته سنتی، مدرن و پسامدرن تقسیم‌بندی می‌شود.  

,

وی با اشاره با بخش‌بندی محصول روابط مدرنیته به دو الگوی رابطه دوستانه و فریب‌کارانه اظهار کرد: الگویی که در زمان ما به وجود آمده پسامدرن نامیده می‌شود که محصول آن الگوی همخانگی یا همباشی است که از آن به ازدواج سفید تعبیر می‌شود و نوع دیگر ارتباط جنسی در دوره معاصر به عشق سیال معروف است که یک فرد با چند نفر در ارتباط است اما این رابطه‌ها را به هیچ‌کدام نمی‌گوید.

,

عضو هیأت علمی گروه فقه و حقوق پژوهشکده نظام‌های اسلامی در ادامه افزود: انتخاب باید عاقلانه صورت گیرد و ازدواج عاشقانه انجام شود. لذا وابستگی عاطفی و صمیمیت قبل از ازدواج مانع شناخت است و شخصی که شدیداً وابسته به‌طرف مقابل شده است نمی‌تواند عیوب آن فرد را ببیند و سوء ظن هم یکی دیگر از عواقبی است که در این نوع از رابطه‌ها پیش می‌آید. یعنی کسی که روابط پیش از ازدواجش بر اساس اصل تنوع‌ طلبی شکل‌گرفته قطعاً بعد از ازدواج به مشکل برمی‌خورد. جوانان با استفاده از مشاهده ، مصاحبه یا حرف زدن، مکاشفه یعنی تلاش برای مسائلی که پنهان مانده است و مشاوره یعنی مشاوره‌های پیش از ازدواج ، به‌عنوان چهار مرحله اصلی در به ثمر رسیدن یک ازدواج خوب و مناسب نیز می توانند بهره ببرند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه