logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

اشرار ایرانشهر به زودی محاکمه می‌شوند

اشرار ایرانشهر به زودی محاکمه می‌شوند
خانی در ارتباط با آخرین وضعیت پرونده درگیری ماموران نیروی انتظامی با اشرار ایرانشهر گفت: با تهیه گزارش در شعبه 4 دادگاه کیفری یک استان وقت رسیدگی برای این پرونده تعیین خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «خانی» دادستان ایرانشهر در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان، در ارتباط با آخرین وضعیت پرونده درگیری ماموران نیروی انتظامی با اشرار ایرانشهر گفت: با تهیه گزارش در شعبه 4 دادگاه کیفری یک استان وقت رسیدگی برای این پرونده تعیین خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری میزان، اوایل بهمن ماه سال 94 بود که ماموران نیروی انتظامی ایرانشهر در پیگیری پرونده سرقت مسلحانه به سرنخ تازه‌ای در این شهرستان رسیدند و منزلی را  در خیابان کشاورز جنوبی ایرانشهر که 4 نفر از اشرار و سارقین مسلح در آن سکونت داشتند را شناسایی کردند.
 
سارقان و اشرار مسلح با گروگان‌گیری خانواده‌ای سعی بر متواری‌شدن از منطقه را داشتند که با هوشیاری پرسنل انتظامی در 2 ساعت درگیری خانواده آزاد و دو تن از اشرار دستگیر شدند، دو تن دیگر حین فرار از دست پلیس به خانه‌ یکی از اهالی هجوم برده و اعضای آن را به گروگان گرفتند که پلیس سریعا جهت آزادی گروگان‌ها اقدام می‌کند؛ که در پی درگیری ماموران ناجا با این افراد 2 پرسنل انتظامی ایرانشهر به شهادت رسیدند و دو شرور نیز به هلاکت می‎رسند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرگزاری میزان,
,
, خبرگزاری میزان,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه