اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس اداره تبلیغات مراوه تپه:

زندگی اسلامی ما الگو گرفته از زندگانی پیامبر(ص) میباشد

زندگی اسلامی ما الگو گرفته از زندگانی پیامبر(ص) میباشد
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مراوه تپه گفت: سالروز میلاد پیامبر اعظم (ع) فرصتی برای تبیین اخلاق و مهرورزی در جامعه است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گنقل از طوبی گلستان؛ حجت الاسلام حسینعلی امیر شاهی رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مراوه تپه صبح امروز ضمن عرض تبریک و تهنیت ایام فرخنده و هفته وحدت در جمع پرسنل کمیته امداد امام خمینی ( ره ) شهرستان در خصوص اخلاق نیک و مهرورزی پیامبر اکرم (ص) اشاره کرد و اظهار کرد: هفته وحدت و سالروز میلاد پیامبر اعظم (ع) فرصتی برای تبیین اخلاق و مهرورزی در جامعه است، نبی مکرم اسلام(ص) به عنوان کاملترین اسوه راستین بشریت، نسبت به تمام مردم بسیار صمیمی و مهربان بود. آن بزرگوار با داشتن این خصلت ستودنی توانست در طول 23 سال، دلهای بسیاری را شیفته اسلام و از منجلاب ضلالت به صراط مستقیم هدایت کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طوبی گلستان,

حجت الاسلام امیر شاهی اظهار داشت: ابراز محبت و مهرورزی رسول خدا(ص) نه تنها شامل خانواده، دوستان و اهل ایمان ، بلکه کفار و مخالفین نیز می‏ شد. به همین دلیل خداوند متعال رسول گرامی اش را در قرآن تحسین کرده و می ‏فرماید: یقیناً تو دارای اخلاق عظیم و نیکو هستی.

,

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مراوه تپه ابراز نمود : رسول خدا(ص) با فرزندان خود فوق العاده مهربان بود و به آنها محبت فراوانی داشت، سیره تربیتی آن حضرت نشان می ‏دهد که در طول زندگی، ارتباط عاطفی و کلامی تنگاتنگی با فرزندانش داشت.

,

وی در پایان تصریح نمود: از ضروریات اخلاق انسانی، رفتار شایسته در جامعه و آداب صحیح معاشرت است که در این خصوص، انبیاء و ائمه معصومین(ع)، سفارش و تأکید فراوانی کرده‌اند، پس ما بعنوان عضوی از اعضای یک جامعه اسلامی میتوانیم با تأمل و نگرش در زندگانی پیامبر اکرم(ص) و اهل بیت اطهار(ع)، معیارهای افعال و اعمال اخلاقی را در جامعه اسلامی مشخص کرد و به اجرا گذاریم .

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه