اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

آخرین وضعیت خرید و فروش مسکن در تهران

آخرین وضعیت خرید و فروش مسکن در تهران
رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران، گفت: حجم معاملات خرید و فروش مسکن در تهران نسبت به ماه گذشته تغییر نکرده و ثابت مانده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مهر؛ حسام عقبایی گفت:  ۱۱هزار و ۸۹۸ قرارداد خرید و فروش و ۱۳ هزار و ۲۶۵ قرارداد اجاره، طی ۲۸ روز سپری شده از ابتدای آذرماه سال‌جاری به ثبت رسیده و در مجموع، ۲۵ هزار و۴۶۳ قرارداد در شهر تهران امضاء شده است.

وی ادامه داد: در کشور ۴۲ هزار و ۷۲۷ قرارداد اجاره،  ۴۰ هزار و ۱۵۲ قرارداد خرید و فروش و در مجموع ۸۴ هزار و ۲۱۹ قرارداد به ثبت رسیده است.

به گفته رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران، روند حجم معاملات در کشور سیری کاملا نزولی داشته و میزان قراردادهای خرید و فروش نسبت به مدت مشابه سال قبل،  ۵۰ درصد کاهش یافته است.

وی اظهار داشت: در تهران شاهد تغییر چندانی در حجم معاملات نبودیم و تعداد قراردادهای خرید و فروش و رهن و اجاره نسبت به ماه گذشته تغییر چندانی نداشته است.

عقبایی بیان کرد: طی ماه‌های گذشته؛ شاهد افزایش حجم معاملات در تهران بودیم؛ اما در آذرماه این روند ثابت ماند و تغییری نسبت به ماههای گذشته نداشت.

رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران، ثبات معاملات در آذرماه را طبیعی دانست و گفت: با توجه به نزدیک شدن به زمستان و افزایش سردی هوا، همواره حجم معاملات نسبت به ماههای قبل کاهش می‌یابد.

وی اضافه کرد: شرایط معاملات و خرید و فروش‌های انجام‌شده در پایتخت(به غیر از آذرماه)،  نسبت به شهرهای دیگر بهتر است و طی ماه‌های گذشته حجم معاملات سیر افزایشی داشته است و انتظار می رود که این روند به شهرهای بزرگ و پس از آن به شهرهای کوچک سرایت کند.

حجم معاملات مسکن در سراسر کشور طی ماه‌های مهر و آبان ۴۰ درصد کاهش یافته بود، در حالی که تعداد قراردادهای خرید و فروش در تهران حدود  ۱۸ درصد رشد داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه