به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "خارگ خبر"؛ 9دی 88 روزی است که نظیرش در تاریخ ایران کمتر یافت میشود، راهپیمایی عظیمی که تاسوعا و عاشورای سال 57 سال پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی را در یادها زنده کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "خارگ خبر"؛ ,به مناسبت گرامیداشت حماسه 9 دی، به صورت تلفنی به سراغ احمد بارگاهی شهردار جزیره خارگ رفتیم، بعد از اینکه از حماسه 9 دی سوال پرسیدیم؛ بارگاهی در پاسخ به خبرنگار خارگ خبر گفت: بنده در این مسائل ورود نمی کنم و بیشتر در رابطه با حیطه وظایف خود در شهرداری اظهار نظر می کنم
,بعد از صحبت هایی که خبرنگار " خارگ خبر" با شهردار جزیره انجام داد، بارگاهی در نهایت گفت فقط در حد یک تبریک پاسخگو هستم.
,جای بسی سوال وجود دارد که با وجود گذشت 7 سال از فتنه 88 هنوز مسئولینی در نظام جمهوری اسلامی وجود دارند و به عنوان مسئول در حال فعالیت هستند و اظهار نظر پیرامون مساله مهمی همچون یوم الله 9دی می تواند برای مردم جالب توجه باشد بی تفاوت هستند.
, به عنوان مسئول در حال فعالیت هستند و اظهار نظر پیرامون مساله مهمی همچون یوم الله 9دی می تواند برای مردم جالب توجه باشد,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه