مدیر آموزش فنی و حرفه ای سرعین گفت: طرح آموزشی کیفیت بخشی پخت نان برای اولین بار در کشور توسط فنی و حرفه ای شهرستان سرعین در نانوایی ها شروع شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محرم حقیقی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی سبلانما، اظهار داشت: طرح آموزشی کیفیت بخشی پخت نان توسط نانوایان زحمت کش شهر سرعین شروع شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلانما,وی افزود:در این طرح مربیان با حضور در محل نانوایی ها موارد آموزشی و اقدامات مربوط به ارتقا کیفیت در پخت نان را به نانوایان ارائه می کنند.
.رئیس مرکز آموزش فنی و حرفهای سرعین گفت: برای اولین بار در کشور طرح آموزشی کیفیت بخشی پخت نان در یک دوره 1 ماهه در شهرستان سرعین استارت خورده است
وی تصریح کرد: در این طرح 15 نانوایی شهر سرعین اعم از شاطر و شاگردان به صورت عملی و حرفه ای با افزایش کیفیت نان آموزش می بینند.
حقیقی اضافه کرد: طرح کیفیت بخشی پخت نان در ورستاهای شهرستان سرعین نیز تدارک دیده شده است و 45 متربی در این دوره عملی آموزش خواهند دید.
فرماندار سرعین نیز به خبرنگار ما گفت: شهرستان سرعین به لحاظ ویژگی توریستی نیازمند کیفیت بخشی در ارائه خدمات به خصوص در حوزه مربوط به آرد و نان است.
حسن حسن پور افزود: آموزش بصورت کاربردی ، یکی از راهکارهایی است که زمان نانوایان نیز حفظ شده و در محیط کار می توان بصورت دقیق دروس عملی افزایش کیفت پخت را عملیاتی کرد.
وی تصریح کرد: کیفیت نان یکی از چالش هایی است که مردم با آن رو به رو هستند و امیدواریم با این آموزش های کاربردی در افزایش پخت نان قدم های مثبتی برداشته شود.
انتهای پیام/م
وی افزود:در این طرح مربیان با حضور در محل نانوایی ها موارد آموزشی و اقدامات مربوط به ارتقا کیفیت در پخت نان را به نانوایان ارائه می کنند.
.رئیس مرکز آموزش فنی و حرفهای سرعین گفت: برای اولین بار در کشور طرح آموزشی کیفیت بخشی پخت نان در یک دوره 1 ماهه در شهرستان سرعین استارت خورده است
وی تصریح کرد: در این طرح 15 نانوایی شهر سرعین اعم از شاطر و شاگردان به صورت عملی و حرفه ای با افزایش کیفیت نان آموزش می بینند.
حقیقی اضافه کرد: طرح کیفیت بخشی پخت نان در ورستاهای شهرستان سرعین نیز تدارک دیده شده است و 45 متربی در این دوره عملی آموزش خواهند دید.
فرماندار سرعین نیز به خبرنگار ما گفت: شهرستان سرعین به لحاظ ویژگی توریستی نیازمند کیفیت بخشی در ارائه خدمات به خصوص در حوزه مربوط به آرد و نان است.
حسن حسن پور افزود: آموزش بصورت کاربردی ، یکی از راهکارهایی است که زمان نانوایان نیز حفظ شده و در محیط کار می توان بصورت دقیق دروس عملی افزایش کیفت پخت را عملیاتی کرد.
وی تصریح کرد: کیفیت نان یکی از چالش هایی است که مردم با آن رو به رو هستند و امیدواریم با این آموزش های کاربردی در افزایش پخت نان قدم های مثبتی برداشته شود.
انتهای پیام/م
وی افزود:در این طرح مربیان با حضور در محل نانوایی ها موارد آموزشی و اقدامات مربوط به ارتقا کیفیت در پخت نان را به نانوایان ارائه می کنند.
.رئیس مرکز آموزش فنی و حرفهای سرعین گفت: برای اولین بار در کشور طرح آموزشی کیفیت بخشی پخت نان در یک دوره 1 ماهه در شهرستان سرعین استارت خورده است
وی تصریح کرد: در این طرح 15 نانوایی شهر سرعین اعم از شاطر و شاگردان به صورت عملی و حرفه ای با افزایش کیفیت نان آموزش می بینند.
حقیقی اضافه کرد: طرح کیفیت بخشی پخت نان در ورستاهای شهرستان سرعین نیز تدارک دیده شده است و 45 متربی در این دوره عملی آموزش خواهند دید.
فرماندار سرعین نیز به خبرنگار ما گفت: شهرستان سرعین به لحاظ ویژگی توریستی نیازمند کیفیت بخشی در ارائه خدمات به خصوص در حوزه مربوط به آرد و نان است.
حسن حسن پور افزود: آموزش بصورت کاربردی ، یکی از راهکارهایی است که زمان نانوایان نیز حفظ شده و در محیط کار می توان بصورت دقیق دروس عملی افزایش کیفت پخت را عملیاتی کرد.
وی تصریح کرد: کیفیت نان یکی از چالش هایی است که مردم با آن رو به رو هستند و امیدواریم با این آموزش های کاربردی در افزایش پخت نان قدم های مثبتی برداشته شود.
انتهای پیام/م
وی افزود:در این طرح مربیان با حضور در محل نانوایی ها موارد آموزشی و اقدامات مربوط به ارتقا کیفیت در پخت نان را به نانوایان ارائه می کنند.
.رئیس مرکز آموزش فنی و حرفهای سرعین گفت: برای اولین بار در کشور طرح آموزشی کیفیت بخشی پخت نان در یک دوره 1 ماهه در شهرستان سرعین استارت خورده است
وی تصریح کرد: در این طرح 15 نانوایی شهر سرعین اعم از شاطر و شاگردان به صورت عملی و حرفه ای با افزایش کیفیت نان آموزش می بینند.
حقیقی اضافه کرد: طرح کیفیت بخشی پخت نان در ورستاهای شهرستان سرعین نیز تدارک دیده شده است و 45 متربی در این دوره عملی آموزش خواهند دید.
فرماندار سرعین نیز به خبرنگار ما گفت: شهرستان سرعین به لحاظ ویژگی توریستی نیازمند کیفیت بخشی در ارائه خدمات به خصوص در حوزه مربوط به آرد و نان است.
حسن حسن پور افزود: آموزش بصورت کاربردی ، یکی از راهکارهایی است که زمان نانوایان نیز حفظ شده و در محیط کار می توان بصورت دقیق دروس عملی افزایش کیفت پخت را عملیاتی کرد.
وی تصریح کرد: کیفیت نان یکی از چالش هایی است که مردم با آن رو به رو هستند و امیدواریم با این آموزش های کاربردی در افزایش پخت نان قدم های مثبتی برداشته شود.
انتهای پیام/م
وی افزود:در این طرح مربیان با حضور در محل نانوایی ها موارد آموزشی و اقدامات مربوط به ارتقا کیفیت در پخت نان را به نانوایان ارائه می کنند.
,.رئیس مرکز آموزش فنی و حرفهای سرعین گفت: برای اولین بار در کشور طرح آموزشی کیفیت بخشی پخت نان در یک دوره 1 ماهه در شهرستان سرعین استارت خورده است
,وی تصریح کرد: در این طرح 15 نانوایی شهر سرعین اعم از شاطر و شاگردان به صورت عملی و حرفه ای با افزایش کیفیت نان آموزش می بینند.
,حقیقی اضافه کرد: طرح کیفیت بخشی پخت نان در ورستاهای شهرستان سرعین نیز تدارک دیده شده است و 45 متربی در این دوره عملی آموزش خواهند دید.
,فرماندار سرعین نیز به خبرنگار ما گفت: شهرستان سرعین به لحاظ ویژگی توریستی نیازمند کیفیت بخشی در ارائه خدمات به خصوص در حوزه مربوط به آرد و نان است.
,حسن حسن پور افزود: آموزش بصورت کاربردی ، یکی از راهکارهایی است که زمان نانوایان نیز حفظ شده و در محیط کار می توان بصورت دقیق دروس عملی افزایش کیفت پخت را عملیاتی کرد.
,وی تصریح کرد: کیفیت نان یکی از چالش هایی است که مردم با آن رو به رو هستند و امیدواریم با این آموزش های کاربردی در افزایش پخت نان قدم های مثبتی برداشته شود.
,انتهای پیام/م
,]
ارسال دیدگاه