اخبار داغ

برای اولین بار در کشور؛

پای کلاس افزایش کیفیت نان به نانوایی های سرعین باز شد

پای کلاس افزایش کیفیت نان به نانوایی های سرعین باز شد
مدیر آموزش فنی و حرفه ای سرعین گفت: طرح آموزشی کیفیت بخشی پخت نان برای اولین بار در کشور توسط فنی و حرفه ای شهرستان سرعین در نانوایی ها شروع شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محرم حقیقی در گفتگو با خبرنگار  پایگاه خبری تحلیلی سبلان‌ما، اظهار داشت: طرح آموزشی کیفیت بخشی پخت نان توسط نانوایان زحمت کش شهر سرعین شروع شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلان‌ما,

وی افزود:در این طرح مربیان با حضور در محل نانوایی ها موارد آموزشی و اقدامات مربوط به ارتقا کیفیت در پخت نان را به نانوایان ارائه می کنند.

.رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای سرعین گفت: برای اولین بار در کشور  طرح آموزشی کیفیت بخشی پخت نان در یک دوره 1 ماهه در شهرستان سرعین استارت خورده است

وی تصریح کرد: در این طرح 15 نانوایی شهر سرعین اعم از شاطر و شاگردان به صورت عملی و حرفه ای با افزایش کیفیت نان آموزش می بینند.

حقیقی اضافه کرد: طرح کیفیت بخشی پخت نان در ورستاهای شهرستان سرعین نیز تدارک دیده شده است و 45 متربی در این دوره عملی آموزش خواهند دید.

فرماندار سرعین نیز به خبرنگار ما گفت: شهرستان سرعین به لحاظ ویژگی توریستی نیازمند کیفیت بخشی در ارائه خدمات به خصوص در حوزه مربوط به آرد و نان است.

حسن حسن پور افزود: آموزش  بصورت  کاربردی ، یکی از راهکارهایی است که زمان نانوایان نیز حفظ شده و در محیط کار می توان بصورت دقیق دروس عملی افزایش کیفت پخت را عملیاتی کرد.

وی تصریح کرد: کیفیت نان یکی از چالش هایی است که مردم با آن رو به رو هستند و امیدواریم با این آموزش های کاربردی در افزایش پخت نان قدم های مثبتی برداشته شود.

انتهای پیام/م

,

وی افزود:در این طرح مربیان با حضور در محل نانوایی ها موارد آموزشی و اقدامات مربوط به ارتقا کیفیت در پخت نان را به نانوایان ارائه می کنند.

.رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای سرعین گفت: برای اولین بار در کشور  طرح آموزشی کیفیت بخشی پخت نان در یک دوره 1 ماهه در شهرستان سرعین استارت خورده است

وی تصریح کرد: در این طرح 15 نانوایی شهر سرعین اعم از شاطر و شاگردان به صورت عملی و حرفه ای با افزایش کیفیت نان آموزش می بینند.

حقیقی اضافه کرد: طرح کیفیت بخشی پخت نان در ورستاهای شهرستان سرعین نیز تدارک دیده شده است و 45 متربی در این دوره عملی آموزش خواهند دید.

فرماندار سرعین نیز به خبرنگار ما گفت: شهرستان سرعین به لحاظ ویژگی توریستی نیازمند کیفیت بخشی در ارائه خدمات به خصوص در حوزه مربوط به آرد و نان است.

حسن حسن پور افزود: آموزش  بصورت  کاربردی ، یکی از راهکارهایی است که زمان نانوایان نیز حفظ شده و در محیط کار می توان بصورت دقیق دروس عملی افزایش کیفت پخت را عملیاتی کرد.

وی تصریح کرد: کیفیت نان یکی از چالش هایی است که مردم با آن رو به رو هستند و امیدواریم با این آموزش های کاربردی در افزایش پخت نان قدم های مثبتی برداشته شود.

انتهای پیام/م

,

وی افزود:در این طرح مربیان با حضور در محل نانوایی ها موارد آموزشی و اقدامات مربوط به ارتقا کیفیت در پخت نان را به نانوایان ارائه می کنند.

.رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای سرعین گفت: برای اولین بار در کشور  طرح آموزشی کیفیت بخشی پخت نان در یک دوره 1 ماهه در شهرستان سرعین استارت خورده است

وی تصریح کرد: در این طرح 15 نانوایی شهر سرعین اعم از شاطر و شاگردان به صورت عملی و حرفه ای با افزایش کیفیت نان آموزش می بینند.

حقیقی اضافه کرد: طرح کیفیت بخشی پخت نان در ورستاهای شهرستان سرعین نیز تدارک دیده شده است و 45 متربی در این دوره عملی آموزش خواهند دید.

فرماندار سرعین نیز به خبرنگار ما گفت: شهرستان سرعین به لحاظ ویژگی توریستی نیازمند کیفیت بخشی در ارائه خدمات به خصوص در حوزه مربوط به آرد و نان است.

حسن حسن پور افزود: آموزش  بصورت  کاربردی ، یکی از راهکارهایی است که زمان نانوایان نیز حفظ شده و در محیط کار می توان بصورت دقیق دروس عملی افزایش کیفت پخت را عملیاتی کرد.

وی تصریح کرد: کیفیت نان یکی از چالش هایی است که مردم با آن رو به رو هستند و امیدواریم با این آموزش های کاربردی در افزایش پخت نان قدم های مثبتی برداشته شود.

انتهای پیام/م

,

وی افزود:در این طرح مربیان با حضور در محل نانوایی ها موارد آموزشی و اقدامات مربوط به ارتقا کیفیت در پخت نان را به نانوایان ارائه می کنند.

.رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای سرعین گفت: برای اولین بار در کشور  طرح آموزشی کیفیت بخشی پخت نان در یک دوره 1 ماهه در شهرستان سرعین استارت خورده است

وی تصریح کرد: در این طرح 15 نانوایی شهر سرعین اعم از شاطر و شاگردان به صورت عملی و حرفه ای با افزایش کیفیت نان آموزش می بینند.

حقیقی اضافه کرد: طرح کیفیت بخشی پخت نان در ورستاهای شهرستان سرعین نیز تدارک دیده شده است و 45 متربی در این دوره عملی آموزش خواهند دید.

فرماندار سرعین نیز به خبرنگار ما گفت: شهرستان سرعین به لحاظ ویژگی توریستی نیازمند کیفیت بخشی در ارائه خدمات به خصوص در حوزه مربوط به آرد و نان است.

حسن حسن پور افزود: آموزش  بصورت  کاربردی ، یکی از راهکارهایی است که زمان نانوایان نیز حفظ شده و در محیط کار می توان بصورت دقیق دروس عملی افزایش کیفت پخت را عملیاتی کرد.

وی تصریح کرد: کیفیت نان یکی از چالش هایی است که مردم با آن رو به رو هستند و امیدواریم با این آموزش های کاربردی در افزایش پخت نان قدم های مثبتی برداشته شود.

انتهای پیام/م

,

وی افزود:در این طرح مربیان با حضور در محل نانوایی ها موارد آموزشی و اقدامات مربوط به ارتقا کیفیت در پخت نان را به نانوایان ارائه می کنند.

,

.رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای سرعین گفت: برای اولین بار در کشور  طرح آموزشی کیفیت بخشی پخت نان در یک دوره 1 ماهه در شهرستان سرعین استارت خورده است

,

وی تصریح کرد: در این طرح 15 نانوایی شهر سرعین اعم از شاطر و شاگردان به صورت عملی و حرفه ای با افزایش کیفیت نان آموزش می بینند.

,

حقیقی اضافه کرد: طرح کیفیت بخشی پخت نان در ورستاهای شهرستان سرعین نیز تدارک دیده شده است و 45 متربی در این دوره عملی آموزش خواهند دید.

,

فرماندار سرعین نیز به خبرنگار ما گفت: شهرستان سرعین به لحاظ ویژگی توریستی نیازمند کیفیت بخشی در ارائه خدمات به خصوص در حوزه مربوط به آرد و نان است.

,

حسن حسن پور افزود: آموزش  بصورت  کاربردی ، یکی از راهکارهایی است که زمان نانوایان نیز حفظ شده و در محیط کار می توان بصورت دقیق دروس عملی افزایش کیفت پخت را عملیاتی کرد.

,

وی تصریح کرد: کیفیت نان یکی از چالش هایی است که مردم با آن رو به رو هستند و امیدواریم با این آموزش های کاربردی در افزایش پخت نان قدم های مثبتی برداشته شود.

,

انتهای پیام/م

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه