اخبار داغ

غذاهای سنتی زنجان از جغور بغور تا آش ترش معروف

غذاهای سنتی زنجان از جغور بغور تا آش ترش معروف
غذاهای سنتی استان زنجان به دلیل داشتن طعم و خواص خاص از اهمیت بالایی در بین غذاهای ایرانی برخوردار است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا; غذا در تاریخ هر کشوری از اهمیت ویژه‎ای برخوردار است و ذائقه ساکنان مختلف جهان متفاوت بوده و سلایق مختلفی دارند، اما غذاهای محلی و سنتی همواره نشان دهنده فرهنگ و تاریخ هر منطقه‌ای است که برای آن منطقه ویژه‌تر است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا;,
 
,
استان زنجان نیز در میان استان‌های کشور دارای غذاهای سنتی خاصی است که مورد توجه سایر مردم نیز قرار گرفته و معمولا در سفر به زنجان از غذاهای سنتی استقبال می‌شود.
,
 
,
*جغور بغور
, *جغور بغور, *جغور بغور,
 
,
جغور بغور یکی از غذاهای سنتی زنجان است که خاص این منطقه بوده و این خوراک دل انگیز مورد توجه مردم سایر استان‌ها نیز قرار گرفته است.
,
 
,
این غذای سنتی ترکیبی از جگر به همراه پیاز، گوجه فرنگی و ادویه‌های مخصوص طبخ می‌شود.
,
 
,
رب انار چاشنی این غذای زنجانی‌ها بوده و در سفر به زنجان می‌توانید این غذای سنتی را در رستوران‌ها و مراکز جگر پزی میل کنید.
,
 
,
*بوغدا آشی
, *بوغدا آشی, *بوغدا آشی,
 
,
بوغدا آشی از آش‌های رایج و سنتی زنجانی‌ها است که از گندم برای پخت آن استفاده شده و در عصرانه میل می‌شود، برای پخت این آش بی‌نظیر ابتدا باید گندم و حبوبات را خیس کرده و سپس طبخ کرد، در این نوع آش از اسفناج تازه و ادویه مخصوص آن استفاده می‌شود.
,
 
,
*آش ترش
, *آش ترش, *آش ترش,
 
,
آش ترش یکی دیگر از غذاهای سنتی مردم زنجان است که در جشنواره آش ایرانی نیز مورد استقبال مردم ایران قرار گرفته و بازار داغی دارد.
,
 
,
در این آش از حبوباتی همچون عدس، نخود، لوبیا و سبزی و هویج استفاده می‌شود که استفاده از سیر، سرکه، لبو، شکر و آلوچه طعم نابی به آن می‌دهد.
,
 
,
*شش‌انداز
, *شش‌انداز, *شش‌انداز,
 
,
شش‌انداز یکی از غذاهای سنتی و مقوی مردم زنجان است که در شب چهارشنبه سوری طبخ می‌شود، این غذا را با خرما، گردو، کشمش، پیاز و تخم مرغ طبخ کرده و با شیره انگور میل می‌کنند.
,
 
,
*کله جوش
, *کله جوش, *کله جوش,
 
,
کله‌جوش از دیگر غذاهای سنتی زنجانی‌ها است که دستور پخت خاصی داشته و در آن از گوشت، قارچ، پیاز و سبزیجات معطر استفاده کرده و نخود و عدس را اضافه کرده و در نهایت با تخم مرغ و کشک یا ماست آن را آماده می‌کنند.
,
 
,
زنجان علاوه بر اینکه دارای جاذبه‌های گردشگری بسیاری از جمله موزه‌ها، صنایع دستی و طبیعت بکر است غذا هم به عنوان یکی از جاذبه‌های این شهر است که به همین دلیل جشنواره غذای اکو و جشنواره آش ایرانی در این شهر برگزار می‌شود که هر ساله علاقه‌مندان بیشماری را به این استان هدایت می‌کند.
,
 
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه