اخبار داغ

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان پرنده و ماهی گزارش داد؛

مرغ به قیمت ۹۲۰۰ تومان رسید/قیمت هر شانه تخم مرغ به 22 هزار تومان افزایش یافت

مرغ به قیمت ۹۲۰۰ تومان رسید/قیمت هر شانه تخم مرغ به 22 هزار تومان افزایش یافت
مهدی یوسف خانی گفت: قیمت هر کیلوگرم مرغ گرم در سطح خرده فروشی و بازار تا 9200 تومان و نرخ اعلامی این محصول توسط اتحادیه به 9700 تومان کاهش یافته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی یوسف خانی رئیس اتحادیه صنف فروشندگان پرنده و ماهی از کاهش شدید قیمت مرغ خبر داد و اظهار کرد: قیمت هر کیلوگرم مرغ گرم در سطح خرده فروشی و بازار تا 9200 تومان و نرخ اعلامی این محصول توسط اتحادیه به 9700 تومان کاهش یافته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: قیمت هر کیلوگرم مرغ گرم در کشتارگاه به 8500 تومان و نرخ پخش آن برای تحویل به خرده فروشی ها به  8700 تومان کاهش یافته است.

,

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان پرنده و ماهی ادامه داد: قیمت اعلامی هر کیلوگرم ران مرغ توسط اتحادیه 9700 تومان و سینه مرغ  بی استخوان 18000 تومان است.

,

قیمت هر شانه تخم مرغ به 22 هزار تومان افزایش یافت

, قیمت هر شانه تخم مرغ به 22 هزار تومان افزایش یافت, قیمت هر شانه تخم مرغ به 22 هزار تومان افزایش یافت,

وی تصریح کرد: نرخ تخم مرغ در بازار افزایش یافته است به طوری که قیمت هر کیلوگرم تخم مرغ در خرده فروشی به 11000 تومان و شانه 2 کیلوگرمی به 22000 تومان افزایش یافته ست. 

,

یوسف خانی  درباره دلایل کاهش قیمت مرغ گفت: چند دلیل را می توان برای کاهش قیمت مرغ در نظر گرفت، زیرا تولید افزایش یافته، مصرف کاهش یافته و از طرفی این محصول صادر نیز نمی شود.

,

وی افزود: تقاضا برای خرید مرغ افت زیادی داشته و میزان عرضه این محصول در بازار بسیار بیشتر از تقاضا است؛ در این شرایط تولید کنندگان با ضررو زیان زیادی مواجه شده اند.

,

 رئیس اتحادیه صنف فروشندگان پرنده و ماهی ادامه داد: تعطیل شدن رستوران ها و تالارهای پذیرایی تاثیر زیادی در کاهش مصرف مرغ در کشور دارد و در مصرف این محصول در کشور صرفه جوبی شده است.

,

30 درصد دور ریز مرغ تالار و رستوانها با تعطیلی کرونا از بین رفت

, 30 درصد دور ریز مرغ تالار و رستوانها با تعطیلی کرونا از بین رفت, 30 درصد دور ریز مرغ تالار و رستوانها با تعطیلی کرونا از بین رفت,

وی تصریح کرد: حدود 30 درصد از مرغ هایی که در رستوران ها و تالارهایی پذیرایی استفاده می شود حیف و میل و دور ریز دارد به طوری که مرغ هایی که سر میز می آید در صورت عدم مصرف دور ریخته می شود اما در منازل به اندازه نیاز پخته و در صورت باقی ماندن بعدا دوباره مصرف می شود.

,

وی اظهار داشت: میزان تقاضا برای مصرف مرغ در کشور به نصف تولید رسیده یا به عبارتی میزان تولید دوبرابر مصرف است.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه