اخبار داغ

وزیر اسبق بهداشت:

روزه‌داری موجب تقویت سیستم ایمنی و کاهش مضرات بیماری می‌شود

روزه‌داری موجب تقویت سیستم ایمنی و کاهش مضرات بیماری می‌شود
کامران باقری لنکرانی، با اشاره به روزه داری در این روزهای کرونایی گفت: با توجه به شرایطی که در حال حاضر وجود دارد، روزه داری نه تنها مضر نبوده بلکه برای بیشتر افراد و حتی برای برخی که دچار بیماری های چربی هستند، مفید است چراکه آنها با روزه داری بهبود یافته و حال مساعدتری پیدا می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "شیرازه"، کامران باقری لنکرانی، وزیر اسبق بهداشت با اشاره به شرایط روزه‌داری برای کادر درمانی اظهار کرد: با توجه به شرایطی که پرستاران و کارکنان سلامت در این روزها تحمل می‌کنند، تعطیلی ندارند و لحظات مشقت باری را پشت سر می‌گذرانند، برای روزه گرفتن یا نگرفتن طبق فتوای مرجع تقلید خود عمل کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شیرازه,
وی گفت: روزه گرفتن برای اشخاصی که دچار بیماری‌های خاص مثل قندخون، نارسایی کلیوی، بیماری‌های مزمن یا شدید هستند، ممنوع بوده و علاوه بر این بیماران، افراد بالای 65 سال نیز باید مانند گذشته از روزه گرفتن خودداری کنند. از این رو لازم است افرادی که دچار بیماری‌های زمینه‌ای هستند با مشورت از پزشک خود «مدل روزه‌داری اسلامی» را برگزینند.
,
 
,
لنکرانی ادامه داد: روزه‌داری تکلیف بین انسان و خدا بوده و هیچ کس نمی‌تواند به اندازه خود انسان تشخیص دهد که توانایی روزه گرفتن دارد یا نه، بدین معنی که اگر فردی متوجه شود و احتمال عقلایی دهد که روزه گرفتن برای او مضر بوده حتی اگر بقیه افراد هم بگویند که روزه‌داری برای او ضرری ندارد، باید به تشخیص خود عمل کند. البته در مواردی هم که شک و تردید وجود دارد، فرد باید به نظرات متخصصین و افرادی که در این زمینه صاحب‌نظر هستند رجوع کند.
,
 
,
وی با اشاره به مزایای مدل روزه‌داری اسلامی گفت: این مدل روزه‌داری برای بدن آدمی فوائد زیادی دارد؛ مطالعات اخیر نیز نشان داده است روزه‌داری اسلامی که انسان در طول شبانه‌روز تنها چند ساعتی بین افطار تا سحر، مجاز به خوردن و آشامیدن بوده و بعد از آن یعنی از سحر تا افطار از خوردن و آشامیدن پرهیز می‌کند نه تنها مضر نیست بلکه در بیشتر مواقع باعث تقویت سیستم ایمنی و کاهش مضرات بیماری نیز می‌شود.
,
 
,
وزیر اسبق بهداشت افزود: در هنگام روزه‌داری سیستم بدن از مصرف قندهای ساده یا پیچیده به سمت مصرف چربی‌ها سوق پیدا می‌کند چراکه مصرف چربی‌ها در بدن حالت «کیتون» داشته و باعث ارتقاء سیستم ایمنی می‌شود و از بروز سرطان پیشگیری می‌کند.
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه