اخبار داغ

گزارشی از مشکلات آب در شهرستان درمیان؛

مشکل همیشگی آب در خراسان‌جنوبی و وعده‌هایی که محقق نمی‌شود/ قطعی مکرر آب در برخی روستاها

مشکل همیشگی آب در خراسان‌جنوبی و وعده‌هایی که محقق نمی‌شود/ قطعی مکرر آب در برخی روستاها
قطعی مکرر و چند روزه آب در روستاهای شهرستان درمیان چند سالی است با آغاز فصل بهار و تابستان آغاز شده و با تکرار هر ساله در حال تبدیل شدن به غده سرطانی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، قطعی مکرر و چند روزه آب در روستاهای شهرستان درمیان چند سالی است با آغاز فصل بهار و تابستان آغاز شده و هر ساله بر تعداد روستاهایی که از مشکل بی آبی و قطعی آب رنج می‌برند افزوده می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خاورستان, خاورستان, خاورستان,
 
,
برخی از روستاهای شهرستان درمیان آبرسانی پایدار است اما این، فقط، عنوانی برای این موضوع است چراکه پایداری در آبرسانی نیست و هر روزه میزان ناپایداری‌ها بیشتر شده و مردم را در این روستاها با مشکلات زیادی مواجه کرده است.
,
 
,
تعدادی از روستاهایی که آبرسانی پایدار شده و معمولا با قطعی چند روزه آب به دلایل مختلف مواجه است شامل مسک، گسک، بورنگ، نوغاب، هندوالان و نوزاد در بخش مرکزی می‌شود. این مشکل شامل سایر روستاهای استان در بخش‌های گزیک و قهستان نیز می‌شود.
,
 
,
روستاهایی که آبرسانی سیار می‌شود نیز با مشکلاتی از جمله کاهش تانکرهای آبرسانی سیار و کیفیت پایین آب مواجه هستند و نفس آب، این مسئله مهم زندگی بشری در روستاهای شهرستان مرزی درمیان به شماره افتاده و اگر چاره اندیشی نشود به زودی قطع خواهد شد.
,
 
,
در حال حاضر با توجه به ماه مبارک رمضان، شیوع ویروس کرونا و گرم بودن هوا، اهالی روستاهای درمیان روزهای متوالی بی آبی را تجربه کرده و تنها سه تا چهار ساعت آب بعد از 48 ساعت بی آبی دارند.
,
 
,
موضوع تکراری قطعی آب در روستاهای درمیان موضوع جدیدی نیست و این مشکل هر ساله در این روزها خودنمایی می‌کند. مسئولان دلیل قطعی آب در شهرستان درمیان را سوختن پمپ، ترکیدگی لوله‌ها، خراب شدن تجهیزات، کاهش دبی آب چاه‌ها و … مطرح می‌کنند.
,
 
,
طبق گفته مسئولان تنش آبی در شهرستان درمیان بیش از سایر شهرستان‌ها است و وضعیت آب در تمام سطح شهرستان بحرانی است.
,
 
,
تمام شبکه آبرسانی شهر گزیک بدلیل فرسودگی نیاز به تعویض دارد/ گزیک اولین شهر هدرفت آب در کشور
, تمام شبکه آبرسانی شهر گزیک بدلیل فرسودگی نیاز به تعویض دارد/ گزیک اولین شهر هدرفت آب در کشور, تمام شبکه آبرسانی شهر گزیک بدلیل فرسودگی نیاز به تعویض دارد/ گزیک اولین شهر هدرفت آب در کشور,
 
,
قاسمی رئیس شورای شهر گزیک در خصوص مشکلات آب در شهر گزیک و روستاهای اطراف، گفت: شبکه‌های انتقال آب شهر گزیک فرسوده است و این مسئله باعث شده در برخی از مناطق با شاهد افت شدید آب مواجه باشیم.
,
 
,
وی افزود: با نصب فشار شکن مشکل برخی مناطق تا حدودی مرتفع شده اما این رفع مشکل مقطعی است و باید چاره اندیشی اساسی صورت گیرد.
,
 
,
 رئیس شورای شهر گزیک بیان کرد: بحث آب شهر گزیک چند سال است به آب و فاضلاب شهری واگذار شده اما متاسفانه اعتبار قابل توجهی برای رفع فرسودگی لوله های خط انتقال آب شهر گذاشته نشده است.
,
 
,
قاسمی از کیفیت پایین آب شرب در گزیک گلایه کرد و افزود: آب مورد استفاده مردم در این شهر بیشتر برای زراعت و احشام مناسب است.
,
 
,
وی اظهار کرد: تمام شبکه آبرسانی شهر گزیک بدلیل فرسودگی نیاز به تعویض دارد اما اعتبارات پاسخگو نیست.
,
 
,
رئیس شورای شهر گزیک بیان کرد: دو منبع آب شهر گزیک نیز باید به بالا دست منتقل شود که جوابگوی جمعیت ۳ هزار نفری شهر و هنگ مرزی باشد.
,
 
,
عبدالودود محمدپرست بخشدار گزیک نیز به هدر رفت آب در گزیک اشاره کرد و افزود: این‌گونه که عنوان می‌شود گزیک در سطح کشور اولین شهری است که بیشترین هدر رفت آب را از شبکه‌ها دارد و دومین شهری است که لوله‌های انتقال آب آن فرسوده است.
,
 
,
عمر شبکه‌های انتقال آب طبس مسینا بیش از 40 سال است
, عمر شبکه‌های انتقال آب طبس مسینا بیش از 40 سال است, عمر شبکه‌های انتقال آب طبس مسینا بیش از 40 سال است,
 
,
رمضانی رئیس شورای اسلامی شهرستان درمیان و عضو شورای شهر طبس مسینا نیز گفت: عمر شبکه‌های انتقال آب طبس مسینا به 40 سال گذشته می‌رسد.
,
 
,
وی اُفت آب شهر طبس مسینا  را ۴۲ درصد عنوان کرد و افزود: عمر شبکه‌های انتقال آب در طبس  مربط به سال ۱۳۶۰ و زمانی که کمیساریای سازمان ملل برای پناهندگان آب تامین می‌کرد بر می‌گردد.
,
 
,
رئیس شورای اسلامی شهر طبس مسینا بیان کرد: این شبکه برای جمعیت آن زمان طراحی شده و پاسخگوی جمعیت چند هزار نفری فعلی نیست.
,
 
,
رمضانی با بیان این‌که شهر طبس با مشکل شدید افت آب مواجه است، عنوان کرد: در شهرک جدید به واحدهای دو طبقه آب رسانی نمی‌شود و اگر فشار آب را زیاد کنند به شبکه انتقال ضربه وارد شده و دچار ترکیدگی می‌شود.
,
 
,
وی گفت: با توجه به حجم بالای ترکیدگی شبکه‌های انتقال، بخش زیادی از اعتبارات شهرداری صرف ترمیم آسفالت شکافی صورت گرفته می‌شود. 
,
 
,
رئیس شورای اسلامی شهر طبس مسینا هم چنین از کیفیت پایین آب در شهر طبس مسینا انتقاد کرد و گفت: بدلیل خشکسالی های چند ساله شاهد سختی بالای آب و شوری آن در این منطقه هستیم که باید برای آن چاره اندیشی شود.
,
 
,
رمضانی بیان کرد: بنیاد علوی و بنیاد مستضعفان به عنوان ادارات معین شهرستان در طول یک طرح سه ساله متعهد شده اند ۱۰ کیلومتر اصلاح شبکه را در طبس انجام دهند اما باتوجه به گستردگی این شهر که ۲۳۰ هکتار وسعت دارد باز هم بخش عمده‌ای از مشکالت باقی می‌ماند.
,
 
,
وی افزود: یکی دیگر از مشکلاتی که باعث طولانی شدن مدت زمان قطعی آب در شهرستان می‎شود نبود تجهیزات لازم است و انتقال تجهیزات از مرکز استان برای رفع مشکلات شهرستان زمان میبرد.
,
 
,
تبدیل شدن ترکیدگی لوله های آب به مشکل روزمره
, تبدیل شدن ترکیدگی لوله های آب به مشکل روزمره, تبدیل شدن ترکیدگی لوله های آب به مشکل روزمره,
 
,
رضایی رئیس شورای شهر قهستان گفت: ترکیدگی لوله‌های آب در قهستان یک مشکل روزمره شده است.
,
 
,
وی افزود: با توجه به زیاد بودن حجم فرسودگی شبکه و لوله‌های انتقال آب در قهستان هر چه نسبت به اصلاح شبکه ها اقدام شود مشکلات بیشتر است.
,
 
,
استاندار خراسان‌جنوبی پیگیر مشکلات آب شهرستان درمیان باشد
, استاندار خراسان‌جنوبی پیگیر مشکلات آب شهرستان درمیان باشد, استاندار خراسان‌جنوبی پیگیر مشکلات آب شهرستان درمیان باشد,
 
,
حجت‌الاسلام والمسلیمن مصیب خزاعی امام جمعه اسدیه نیز در مورد مشکل قطعی مکرر آب در شهرستان درمیان در گفت‌وگو با خاورستان، اظهار کرد: همه می‌دانند آب مایه حیات است اما به نظر می‌رسد این موضوع در شهرستان درمیان برعکس است و آبی نیست که بخواهد مایه حیات باشد.
,
 
,
وی افزود: فرسودگی لوله‌های آب، عدم یا تاخیر در حفر و تجهیز چاه‌های آب شرب و کاهش همکاری راننده‌های تانکرهای آبرسانی سیار به دلیل عدم پرداخت مطالباتشان مهمترین مشکلات مربوط به آب در شهرستان درمیان است.
,
 
,
امام جمعه اسدیه بیان کرد: علی‌رغم این‌که هر ساله مشکل قطعی و کاهش آب در این فصل سال و تابستان در شهرستان نمود پیدا می‌کند و مسئولان وعده‌هایی برای رفع مشکل آب می‌دهند اما مشکلات نه تنها حل نمی‌شود بلکه تشدید می‌شود.
,
 
,
حجت الاسلام خزاعی عنوان کرد: به نظر می‌رسد برای رفع مشکلات آب شهرستان درمیان باید استاندار خراسان‌جنوبی شخصا پیگیر مشکل شده و برای رفع مشکل اقدام شود.
,
 
,
وی گفت: مشکل آب در شهرستان درمیان مختص یک بخش و روستا نیست و مربوط به تمام شهرستان است اما باید فکر اساسی برای رفع مشکلات اندیشیده شود.
,
 
,
امام جمعه اسدیه بیان کرد: مردم همیشه از نهاد امام جمعه مرکز شهرستان خواستار تذکر و پیگیری مشکلات از سوی مسئولان هستند که ما نیز بنابر وظیفه مشکلات را منتقل می‌کنیم.
,
 
,
حجت الاسلام خزاعی اظهار کرد: با وجود تکرار هر ساله مشکلات و عدم رفع مشکل به نظر می‌رسد که مشکل از مسئولان و دولت برای عدم تخصیص اعتبار و توجه به شهرستان‌ها و روستاهای مرزی است.
,
 
,
وی با بیان این‌که مشکل آب در شهرستان درمیان باید ریشه‌ای پیگیری و برطرف شود، گفت: متاسفانه آبدارهای شهرستان نیز از عدم پرداخت حقوق خود گلایه دارند و چندین ماه است در این شرایط سخت اقتصادی حقوق نگرفته‌اند.
,
 
,
امام جمعه اسدیه افزود: هنوز فصل گرم سال آغاز نشده مشکلات قطعی مکرر آب در شهرستان درمیان خودنمایی می‌کند وای به حال این‌که تابستان آغاز شود، آن موقع تکلیف مردم چیست؟
,
 
,
حجت الاسلام خزاعی اظهار کرد: با توجه به این‌که از ابتدای اردیبهشت شاهد روند افزایشی بیماری کرونا در شهرستان درمیان هستیم، کمبود و قطعی آب مشکلات مردم را مضاعف کرده است.
,
 
,
وی با اشاره به هدر رفت آب در سطح شهرستان درمیان، بیان کرد: متاسفانه به دلیل فرسودگی لوله‌های آب میزان هدررفت آب شرب در سطح شهرستان نیز قابل توجه است که نیاز به تعویض خطوط انتقال آب دارد.
,
 
,
مشکل آب در درمیان به غده سرطانی تبدیل شده است
, مشکل آب در درمیان به غده سرطانی تبدیل شده است, مشکل آب در درمیان به غده سرطانی تبدیل شده است,
 
,
امام جمعه اسدیه تصریح کرد: مشکل آب در شهرستان درمیان در حال تبدیل شدن به یک غده سرطانی است و در این شرایط این وضعیت قابل قبول نیست.
,
 
,
حجت الاسلام خزاعی با اشاره به سخنی از شهید چمران، تاکید کرد: مسئولان برای رفع مشکلات باید تعهد و تخصص را در کنار هم داشته باشند.
,
 
,
آبرسانی سیار به 62 روستای خراسان‌جنوبی
, آبرسانی سیار به 62 روستای خراسان‌جنوبی, آبرسانی سیار به 62 روستای خراسان‌جنوبی,
 
,
مهدی مطلبی پور معاون عمرانی فرمانداری شهرستان درمیان نیز در خصوص مشکلات آب در شهرستان، گفت: در حال حاضر 62 روستای شهرستان درمیان با تانکر آبرسانی سیار می‌شود.
,
 
,
وی افزود: از ۶ مصوبه سفر استاندار به شهرستان درمیان در حوزه آب، چند مصوبه ۱۰۰ درصد اجرایی شده و مابقی باید تا پایان تیر ماه به اتمام برسد.
,
 
,
معاون عمرانی فرمانداری شهرستان درمیان گفت: مجتمع آبرسانی فخرود، کلاته ملا و درمیان تکمیل شده است.
,
 
,
مطلبی پور عنوان کرد: مشکل قطعی آب بدلیل ترکیدگی لوله‌ها در برخی مناطق روستایی شهرستان مقطعی بوده و مرتفع شده است.
,
 
,
اعتبار ۲۰ میلیارد تومانی برای بازسازی شبکه‌های فرسوده آب خراسان‌جنوبی 
, اعتبار ۲۰ میلیارد تومانی برای بازسازی شبکه‌های فرسوده آب خراسان‌جنوبی , اعتبار ۲۰ میلیارد تومانی برای بازسازی شبکه‌های فرسوده آب خراسان‌جنوبی ,
 
,
حسین امامی مدیر عامل شرکت آبفای خراسان‌جنوبی در مورد مشکلات آب در شهرستان درمیان در گفت‌وگو با خاورستان، اظهار کرد: فرسودگی شبکه های آب مربوط به تمام استان است و مختص شهرستان درمیان نیست.
,
 
,
وی افزود: در بودجه سال ۹۹ اعتبار ۲۰ میلیارد تومانی برای بازسازی شبکه‌های فرسوده در استان پیش‌بینی شده که امیدواریم با تحقق این اعتبار بخشی از مشکلات مرتفع شود.
,
 
,
مدیر عامل شرکت آبفای خراسان‌جنوبی در مورد هدررفت حجم زیاد آب به دلیل فرسودگی شبکه‌های انتقال، اظهار کرد: سند جامع راهبردی استان برای کاهش هدر رفت آب از شبکه‌های انتقال در سراسر استان در دست تهیه است که یک برنامه کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت در دستور کار قرار خواهد داشت.
,
 
,
امامی در مورد پایین بودن کیفیت آب در برخی شهرهای استان نیز، گفت: سعی می‌شود این مشکل با کمک آب شیرین کن‌ها مرتفع شود.
,
 
,
وی در خصوص قطعی‌های اخیر آب در برخی مناطق روستایی شهرستان درمیان، بیان کرد: شاه لوله اصلی در این مناطق دچار مشکل اساسی شده بود که با تلاش‌های صورت گرفته فعلا مشکل مرتفع شده است.
,
 
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه