شیوع باکتری سالمونلا مربوط به پیازهای قرمز که اولین بار در اواخر ماه جولای گزارش شد به 43 ایالت و کانادا گسترش یافته و نزدیک به 900 نفر را بیمار کرده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "تیتریک"؛ در این زمان حساس همیشه پیاز وجود دارد. نمی توانید آنها را نادیده بگیرید زیرا بخش اصلی غذاهای جهان هستند. اگر تاکنون سالاد سیب زمین آلمانی درست کرده باشید می دانید که به پیاز نیاز دارید. غذاهای فراوان دیگری نیز وجود دارند که برای تهیه آنها به پیاز احتیاج داریم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک,به گزارش نیویورکتایمز، شیوع باکتری سالمونلا مربوط به پیازهای قرمز که اولین بار در اواخر ماه جولای گزارش شد به 43 ایالت و کانادا گسترش یافته و نزدیک به 900 نفر را بیمار کرده، اما تلفاتی بر جای نگذاشته است.
, نیویورکتایمز,به گفته سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA)، احتمالا منبع شیوع این بیماری پیاز قرمز کالیفرنیا تأمین کننده محصول شرکت تامسون (Thomson International) است اما این شرکت به دلیل خطر آلودگی تمام پیازهای قرمز، زرد، سفید و شیرین را که از اول ماه مه تاکنون ارسال شده را بررسی کرده است.
,شرکت تامسون اسامی عمده فروشان، رستوران ها و فروشگاه های خرده فروشی که این پیازها در میان آنها توزیع شده را منتشر کرد.
,مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا (CDC) به مردم توصیه کرده که اگر مطمئن نیستید که پیاز شما از کجا آمده از شر آنها خلاص شوید.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه