زند، رئیس اتاق اصناف استان مرکزی گفت: وزن چانه، وزن نان و استاندارد پخت باید رعایت شود و اگر موردی در این زمینه وجود دارد شهروندان میتوانند از طریق تماس با شماره تلفن ۳۸۲۰ اتاق اصناف گزارش بدهند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیارآفتاب؛ نان یکی از اقلام غذایی بسیار پر مصرف در سفره ایرانی ها است و بخش عمده ای از سبد غذایی خانوار را تشکیل می دهد اما موضوع کیفیت پخت نان مورد اعتراض و نارضایتی مصرف کنندگان قرار دارد چرا که بعضاً مشاهده می شود فرآیند آماده سازی نان، پخت و عرضه ی ان به درستی و طبق استاندارد های لازم صورت نمی گیرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیارآفتاب,همانطور که گفته شد ایرانی ها رکوردار مصرف سرانه نان در دنیا هستند و از طرفی طبق آمارهای موجود ایران جزو کشورهایی است که بیشترین دور ریز نان را دارد که البته بخشی از آن به الگوی نادرست مصرف و اسراف بر می گردد هر چند نباید این موضوع را نیز نادیده گرفت که بر اساس بررسی های انجام شده بطور میانگین ۱۵ تا ۲۰ درصد نان قبل از ورود به سفره خانوار قابل استقاده نیست.
در این بین بسیاری از نانوایی ها یکی از دلایل افت کیفیت نان را ناشی از کیفیت پایین آرد عنوان می کنند اما با وجود اینکه این موضوع تا حدودی مؤثر است ولی بارها دیده ایم که اصول تهیه خمیر و فرآیند پخت در برخی نانوایی ها به طور درست طی نمی شود و همین اتفاق باعث می شود بعضاً نانی که به دست مصرف کننده می رسد از کیفیت و ماندگاری قابل قبولی برخوردار نباشد، هر چند نانوایی هایی نیز هستند که توانسته اند رضایت مشتریان خود را به خوبی جلب کنند.
۱۰۰ نانوایی بعلت عدم رعایت مسائل صنفی و بهداشتی در اراک کسر سهمیه شدند/ شهروندان تخلفات را به تلفن ۳۸۲۰ گزارش کنند
جمشید زند رئیس اتاق اصناف استان مرکزی نیز در گفتگو با دیارآفتاب با بیان اینکه در شهرستان اراک ۴۰۰ واحد نانوایی فعال هستند افزود: نظارت بر واحدهای نانوایی بر عهده اتاق اصناف است البته گشتهای مشترک با تعزیرات و اداره بهداشت نیز انجام میشود که اخیراً ۱۰۰ واحد نانوایی که رعایت مسائل صنفی و دستورالعملهای بهداشتی را نداشتهاند در شهرستان اراک کسر سهمیه شدهاند و از سهمیه تخصیص آرد این واحدها کم میشود.
رئیس اتاق اصناف استان مرکزی در رابطه با تخلف برخی واحدهای نانوایی مبنی بر فروش اجباری نان کنجد زده و دونانه نیز تصریح کرد: این کار تخلف است و در صورت مشاهده چنین اقدامی حتماً با نانواییهای متخلف برخورد لازم انجام خواهد شد.
زند با بیان اینکه کیفیت آرد استان مرکزی نسبت به کشور جزو کیفیتهای خوب است در رابطه با عرضه ی نان با کیفیت نامطلوب و بعضاً خمیر یا سوخته در برخی نانوایی ها گفت: وزن چانه، وزن نان و استاندارد پخت باید رعایت شود و اگر موردی در این زمینه وجود دارد شهروندان میتوانند از طریق تماس با شماره تلفن ۳۸۲۰ اتاق اصناف گزارش بدهند.
انتهای پیام/
همانطور که گفته شد ایرانی ها رکوردار مصرف سرانه نان در دنیا هستند و از طرفی طبق آمارهای موجود ایران جزو کشورهایی است که بیشترین دور ریز نان را دارد که البته بخشی از آن به الگوی نادرست مصرف و اسراف بر می گردد هر چند نباید این موضوع را نیز نادیده گرفت که بر اساس بررسی های انجام شده بطور میانگین ۱۵ تا ۲۰ درصد نان قبل از ورود به سفره خانوار قابل استقاده نیست.
,در این بین بسیاری از نانوایی ها یکی از دلایل افت کیفیت نان را ناشی از کیفیت پایین آرد عنوان می کنند اما با وجود اینکه این موضوع تا حدودی مؤثر است ولی بارها دیده ایم که اصول تهیه خمیر و فرآیند پخت در برخی نانوایی ها به طور درست طی نمی شود و همین اتفاق باعث می شود بعضاً نانی که به دست مصرف کننده می رسد از کیفیت و ماندگاری قابل قبولی برخوردار نباشد، هر چند نانوایی هایی نیز هستند که توانسته اند رضایت مشتریان خود را به خوبی جلب کنند.
,۱۰۰ نانوایی بعلت عدم رعایت مسائل صنفی و بهداشتی در اراک کسر سهمیه شدند/ شهروندان تخلفات را به تلفن ۳۸۲۰ گزارش کنند
, ۱۰۰ نانوایی بعلت عدم رعایت مسائل صنفی و بهداشتی در اراک کسر سهمیه شدند/ شهروندان تخلفات را به تلفن ۳۸۲۰ گزارش کنند, ۱۰۰ نانوایی بعلت عدم رعایت مسائل صنفی و بهداشتی در اراک کسر سهمیه شدند/ شهروندان تخلفات را به تلفن ۳۸۲۰ گزارش کنند,جمشید زند رئیس اتاق اصناف استان مرکزی نیز در گفتگو با دیارآفتاب با بیان اینکه در شهرستان اراک ۴۰۰ واحد نانوایی فعال هستند افزود: نظارت بر واحدهای نانوایی بر عهده اتاق اصناف است البته گشتهای مشترک با تعزیرات و اداره بهداشت نیز انجام میشود که اخیراً ۱۰۰ واحد نانوایی که رعایت مسائل صنفی و دستورالعملهای بهداشتی را نداشتهاند در شهرستان اراک کسر سهمیه شدهاند و از سهمیه تخصیص آرد این واحدها کم میشود.
,رئیس اتاق اصناف استان مرکزی در رابطه با تخلف برخی واحدهای نانوایی مبنی بر فروش اجباری نان کنجد زده و دونانه نیز تصریح کرد: این کار تخلف است و در صورت مشاهده چنین اقدامی حتماً با نانواییهای متخلف برخورد لازم انجام خواهد شد.
,زند با بیان اینکه کیفیت آرد استان مرکزی نسبت به کشور جزو کیفیتهای خوب است در رابطه با عرضه ی نان با کیفیت نامطلوب و بعضاً خمیر یا سوخته در برخی نانوایی ها گفت: وزن چانه، وزن نان و استاندارد پخت باید رعایت شود و اگر موردی در این زمینه وجود دارد شهروندان میتوانند از طریق تماس با شماره تلفن ۳۸۲۰ اتاق اصناف گزارش بدهند.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه